dişi 4 aylık ama ırk için yandan ve önden düzgün resimler atın kuyruğu net gözüksünbu muhabbet kuşunun türü nedirEkli dosyayı görüntüle 54599
Dişi lutino Maşallah, yaşını bulamadım lutino olduğu için.yaşını ve ırkını söyleyebilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 54602Ekli dosyayı görüntüle 54601
DişiKuşum 7aylik cinsiyetini merak ediyorum. Çok uysal kendini sevdirmeye bayılır ve konuşmaya başladı. Cinsiyet konusunda yardımcı olursanız sevinirim
DişiCinsiyeti nedir yaklaşık 1 yaşında
Kuyruğu gözükmüyor sadece 1 resimle "NET" bir fotoğraf daha atın ama sadece kuyruk gözüksün çekoslovak olabilir.
1 yaşına yakın fakat hiçbir kızışma belirtisi yok bir sorun olabilir mi
1 yaşında kızışmaz kuş, 7-8 aylıkken kızışmıştır o fark etmemişsinizdir.1 yaşına yakın fakat hiçbir kızışma belirtisi yok bir sorun olabilir mi
Bir sorum daha olucak biz bunu erkek kuşumuza eş olarak almıştık öpüşüyorlardı,erkek olan dişiye yem veriyordu kur yapıyordu anlaşıyorlardı fakat sonra ne olduysa dişi olan erkeğe sürekli vuruyor ve erkek kur yapmayı bıraktı bir kere cik diye bile ötmüyor küstüler mi acaba veya yapabileceğim birşey var mı?1 yaşında kızışmaz kuş, 7-8 aylıkken kızışmıştır o fark etmemişsinizdir.
yoğurt kovasında neden çektinizbu muhabbet kuşunun türü nedirEkli dosyayı görüntüle 54599
Telefonmu eski ? cidden hiç net değil fotoğraflar kusura bakmayın ama anlaşılmıyor.fotoğrafını çektim
Fotoğraf atın çok hareketli hiç bir şey belli değil.yeni kuş aldım ırkı cinsiyeti yaşı nedir
1015 dk sonra atarım şimdi sakinleşsin birazFotoğraf atın çok hareketli hiç bir şey belli değil.