derya tekneci
Yeni Üye
CinsiyetişiCinsiyet ve yaş lütfen
DişiCinsiyetişi
Yavru muhabbet kuşumun cinsiyetleriMuhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
İlk fotodaki kuş erkekYavru muhabbet kuşumun cinsiyetleri
4.yavru beyaz
3. Yavru mavi
2.Sarılı
1.Sarılı
Gök mavisi olan da erkekYavru muhabbet kuşumun cinsiyetleri
4.yavru beyaz
3. Yavru mavi
2.Sarılı
1.Sarılı
Kuş kesin olarak dişi.Merhabalar benim dişi kuşum var ama hareketleri aynı erkek gibi hatta ayak atmaya bile çalıştı beyaz cereli erkek göreniniz oldu mu hiç?cins ırk yaş gibi bilgilerinizden yorum yapar mısınız? Teşekkürler.
Teşekkür ederimKuş kesin olarak dişi.
Dişi kuşlarda da bazen ayak atma durumları görülebiliyor.
Kuş dişiMerhabalar benim dişi kuşum var ama hareketleri aynı erkek gibi hatta ayak atmaya bile çalıştı beyaz cereli erkek göreniniz oldu mu hiç?cins ırk yaş gibi bilgilerinizden yorum yapar mısınız? Teşekkürler.
Mavili olan kesin dişi ama diğerini tam çözemedim..MERHABALAR
BİR ÇİFT YAVRUEkli dosyayı görüntüle 53905Ekli dosyayı görüntüle 53906Ekli dosyayı görüntüle 53907 KUŞ ALDIM
ALDIĞIM ARKADAŞ BİRİ DİŞİ BİRİ ERKEK DEDİ AMA SİZLERİN DE FİKRİNİZİ ALMAK İSTEDİM
İki kuşta dişi.MERHABALAR
BİR ÇİFT YAVRUEkli dosyayı görüntüle 53905Ekli dosyayı görüntüle 53906Ekli dosyayı görüntüle 53907 KUŞ ALDIM
ALDIĞIM ARKADAŞ BİRİ DİŞİ BİRİ ERKEK DEDİ AMA SİZLERİN DE FİKRİNİZİ ALMAK İSTEDİM
Teşekkür ederim cevabınız içinİki kuşta dişi.
Daha net fotoğraf yüklerseniz emin olabiliriz.Teşekkür ederim cevabınız için
Arkadaş yeşil olana erkek dedi ve benim de dikkatimi çeken şey cere rengi mavi olana göre daha koyu renkte yüklediğim fotoğraflardan tam anlaşılamamış olabilir mi yoksa kesin dişi olduğuna emin misiniz
Daha net fotoğraf yüklerseniz emin olabiliriz.
Rica ederim.