Muhabbet kuşumun yaşı ve cinsiyeti nedir
Kuşunuz dişi , yaklaşık 2 3 aylık gibi duruyor
Muhabbet kuşumun yaşı ve cinsiyeti nedir
Kuşunuz dişi , yaklaşık 2 3 aylık gibi duruyor
Dişi. 2-3 aylık.Kuşumu aldığım yer erkek dedi ama sizce nedir? Ve yaşı tahminen kaç olabilir
Dediğim gibi kuşunuz dişi, yavru döneminde cinsiyet belirleme konusu biraz karışık olabiliyor ve bazen kuşçular yanılıyor benim aldığım kuşum için de erkek demişti aldığım yer ama dişi çıktı, cere rengi kuşunuzun hafif morumsu ve etrafındaki beyazlıklar daha çok , beyazlıkların çok olması dişi olduğu anlamına geliyor , yaş konuşunda dediğim gibi 2 3 aylık gibi görünüyorKuşumu aldığım yer erkek dedi ama sizce nedir? Ve yaşı tahminen kaç olabilir
Tamam teşekkürlerDediğim gibi kuşunuz dişi, yavru döneminde cinsiyet belirleme konusu biraz karışık olabiliyor ve bazen kuşçular yanılıyor benim aldığım kuşum için de erkek demişti aldığım yer ama dişi çıktı, cere rengi kuşunuzun hafif morumsu ve etrafındaki beyazlıklar daha çok , beyazlıkların çok olması dişi olduğu anlamına geliyor , yaş konuşunda dediğim gibi 2 3 aylık gibi görünüyor
1- Dişiarkadaşlar merhaba yavrularımızın cinsiyetleri nedir acaba ?
Bu da erkek hocam.bi de bu kerata var.
teşekkürlerBu da erkek hocam.
Rica ederim.teşekkürler
Erkek. 4 aylık diye tahmin ediyorum. Şu kesin ki 6 aydan daha küçük
1 ve 4 numara dişi. 2-3 numara erkek.arkadaşlar merhaba yavrularımızın cinsiyetleri nedir acaba ?
3-4 aylık.Muhabbet kuşum kaç yaşında?
Hocam benim kuşa dişi demiştiniz fakat, bunun ceresi git gide koyu maviye dönüyor emin miyiz acaba yanılma payı var mıdır? Dişi olduğuna inanmamak değilde hiç alakasız tamamiyle bu kur yapma şeyleri şu sıralar daha da arttı. Çok fazlasıyla yapmaya başladı bildiğiniz kafama kerkiniyor yani Azıcık daha koyulaşsın atacağım ceresini. İngiliz muhabbet kuşu bu arada bende ki.3-4 aylık.
Tekrar alıntılayayım buraya kuşumu da.Ekli dosyayı görüntüle 53274
Dişi olduğuna kesin olarak emin misiniz acaba? Yani çok fazla yakın dişi bir kuş 6 ayda babacık cicikuş aşkım gibi kelimeleri rahat bir şekilde söyleyebilir mi? Ve sürekli kur yapıp duruyor bana sorarsanız hala cere rengi tam oturmadı diye düşünüyorum. Kızıştığı dönemde daha rahat bir şekilde anlayabiliriz sanırım? Bundan önce ki kuşumda böyleydi bir dişi bir erkek sanıyorduk sonra ikisininde erkek olduğunu farkettim kızışma dönemlerinde belirdi yani. Bu cere muhabbeti sanırım yanılabiliyor hormonsal bozukluk vs. mi vardıda acaba dişi zannettiğim kuş erkek çıktı çünkü onunda cere rengi bunun ki ile aynıydı.
Dişi kuşlar da o hareketi yapıyor bazen. Şimdi gördüm ben de kuşu. Dişi ama @Nurullah İnci 'nin dediği gibiHocam benim kuşa dişi demiştiniz fakat, bunun ceresi git gide koyu maviye dönüyor emin miyiz acaba yanılma payı var mıdır? Dişi olduğuna inanmamak değilde hiç alakasız tamamiyle bu kur yapma şeyleri şu sıralar daha da arttı. Çok fazlasıyla yapmaya başladı bildiğiniz kafama kerkiniyor yani Azıcık daha koyulaşsın atacağım ceresini. İngiliz muhabbet kuşu bu arada bende ki.
Kuşa yavru dedim ancak siz en az iki yaşında dediniz.Hocam benim kuşa dişi demiştiniz fakat, bunun ceresi git gide koyu maviye dönüyor emin miyiz acaba yanılma payı var mıdır? Dişi olduğuna inanmamak değilde hiç alakasız tamamiyle bu kur yapma şeyleri şu sıralar daha da arttı. Çok fazlasıyla yapmaya başladı bildiğiniz kafama kerkiniyor yani Azıcık daha koyulaşsın atacağım ceresini. İngiliz muhabbet kuşu bu arada bende ki.