crazymuabbetbirdxx13
Yeni Üye
9 ay üzerinde, dişi, Çek.yaş cinsiyet ırk teşekkürler
Cinsiyeti kesin olarak dişi.Hal ve hareketleri erkek gibi kur yapıyor ediyor erkek diye aldım zaten aldığım kuşçudan ırkı sanırım İngiliz yani bana satarken öyle dedi bende tam manasıyla bilmiyorum hakim değilim zaten 6 7 aylık bir kuş acaba ırkı ve cinsiyeti nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 53198
Dişi olduğu için mi bu kadar korkak o zaman? Erkek diye aldık dişi çıktı iyi mi Ama olsun o artık evimizin en tatlı üyesiCinsiyeti kesin olarak dişi.
Irkı bu fotoğraftan tam olarak anlaşılmaz.
Seneler önce yaşamıştım. Dişiler biraz daha çekingen oluyor size güven duyarsa zamanla korkmaz.Dişi olduğu için mi bu kadar korkak o zaman? Erkek diye aldık dişi çıktı iyi mi Ama olsun o artık evimizin en tatlı üyesi
Dişi, ırkı lutino galiba her sarı kuş lutino olur mu bilmiyorum.Arkadaşlar herkese merhaba uzun araştırmalar sonucu yaşı ve cinsiyeti hakkında bilgi sahibi olabildim ama ırkı konusunda gerçekten tam kesin bir bilgiye ulaşamadım lütfen yardımcı olur musunuz ırkı konusunda ? ( yaş cinsiyet bilgilerini verebilirsenizde sevinirim bildiklerimi kesin teyit etmiş olurum ) şimdiden teşekkürler.
İno mutasyon denilebilmesi için mutlaka kırmızı göze sahip olması gerekiyormuş. Yani kuş ino değil. Tek faktor yerli bir kuş.Arkadaşlar herkese merhaba uzun araştırmalar sonucu yaşı ve cinsiyeti hakkında bilgi sahibi olabildim ama ırkı konusunda gerçekten tam kesin bir bilgiye ulaşamadım lütfen yardımcı olur musunuz ırkı konusunda ? ( yaş cinsiyet bilgilerini verebilirsenizde sevinirim bildiklerimi kesin teyit etmiş olurum ) şimdiden teşekkürler.
Erkek, jumbo.Merhaba arkadaşlar kuşumu 2 gün önce aldım yaklaşık 2-3 aylık jumbo olduğu söylendi daha önce aldığım dişi normal kuşumdan büyük duruyor cinsiyet ve yaş nedir acaba ve gerçek jumbo mu şimdiden teşekkürler
Irkı yerli bir kuş mu yani? , sizce yaşı ve cinsiyeti nedir peki ?İno mutasyon denilebilmesi için mutlaka kırmızı göze sahip olması gerekiyormuş. Yani kuş ino değil. Tek faktor yerli bir kuş.
dişi mi ? gaga kısmı mavi olduğundan erkek diye düşünüyordum... yanılıyorum demek ki.Dişi, ırkı lutino galiba her sarı kuş lutino olur mu bilmiyorum.
Yerli, dişi. Birkaç haftaya ceresi kahverengiye döner.dişi mi ? gaga kısmı mavi olduğundan erkek diye düşünüyordum... yanılıyorum demek ki.
1 yıldır benimle kuş ceresinin son hali bu ilk aldığımda mora yakın bir renkti hiçbir zaman kahverengi görmedim ceresinde , buda mı dişi demek oluyor ?Yerli, dişi. Birkaç haftaya ceresi kahverengiye döner.
Ceresi tamamen mor değildir. Burun deliklerinin etrafındaki ufacık bir beyazlık dişi olduğu anlamına gelir.1 yıldır benimle kuş ceresinin son hali bu ilk aldığımda mora yakın bir renkti hiçbir zaman kahverengi görmedim ceresinde , buda mı dişi demek oluyor ?
Erkek 1 yaş üzeri...Ekli dosyayı görüntüle 53251cinsiyeti nedir acaba 3 aylık civarı erkek diye biliyorum ama burun delikleri açıldı baya
İrislerde halkalanma var dolayısıyla kuş 3 aylık olamaz. En az 9 aylıktır.Ekli dosyayı görüntüle 53251cinsiyeti nedir acaba 3 aylık civarı erkek diye biliyorum ama burun delikleri açıldı baya