Erkek olan hangisi ve kaç aylık yerlimi ? Yardımcı olurmusunErkek, dişi.
Yeşil renkteki kuş erkek, diğer kuşlar dişi.Arkadaşlar rica etsem şu kuşların cinsiyeti hakkında bilgi verir misiniz ?Ekli dosyayı görüntüle 52996
İlk fotoğraftaki kuş erkek. 1.5-2 aylık bir yavru. Tahminen yerli ırka mensup.Öğrenebilirmiyim ?
Kendini çok sevdiriyor elden hiç kaçmıyor. Şu açıdan da bir bakın emin olmam amaçlıYeşil renkteki kuş erkek, diğer kuşlar dişi.
Erkek olduğunu düşünüyorum.Kendini çok sevdiriyor elden hiç kaçmıyor. Şu açıdan da bir bakın emin olmam amaçlı Ekli dosyayı görüntüle 53007
Yüklenmiş bir fotoğraf yok. Fotoğraf yükleyiniz.Sizce cinsiyeti yaşı nedir emin olmak istiyorum.
fotoğraf bir yüklenmedi internette sıkıntı olduda buyrunYüklenmiş bir fotoğraf yok. Fotoğraf yükleyiniz.
Bu fotoğraftan erkek ve 3-4 aylık gibi duruyor. Ancak kameranın açısında bolca parlama olduğu için yanılma payım yüksek.Sizce cinsiyeti yaşı nedir emin olmak istiyorum.
fotoğraf bir yüklenmedi internette sıkıntı olduda buyrunEkli dosyayı görüntüle 53016
Dişi.Ekli dosyayı görüntüle 53018
Merhaba arkadaşlar, kuvvetle muhtemel dişi olduğunu düşünüyorum ama yine de sizlere danışmak istedim. Yardımcı olabilir misin?
Erkek. 30-35 günlük.
Renk değişimi yaşayacağını çok zannetmiyorum.
Tünekte çekilmiş bir fotoğraf yükleyiniz.Peki ırk olarak cinsi nedir.
İlk fotoğraftaki iki kuş erkek. Darı yiyen kuş dişi.
Arkadaşlar şimdiden cinsiyet anlaşılıyor mu bakarmısınız ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk fotoğraftaki iki kuş erkek. Darı yiyen kuş dişi.
Bir haftaya kadar net olarak anlaşılır zaten.