Muammer Beytekin
Meraklı Üye
Peki dişi kuş konuşmaz diye bir hurafe var gerçek midir bu yani dişi kuş kesinlikle taklit yeteneğinden yoksun mudur?Yok kesin dişi
Peki dişi kuş konuşmaz diye bir hurafe var gerçek midir bu yani dişi kuş kesinlikle taklit yeteneğinden yoksun mudur?Yok kesin dişi
yok konuşmazlar çok nadir bazı konuşanlar var ama çok nadirPeki dişi kuş konuşmaz diye bir hurafe var gerçek midir bu yani dişi kuş kesinlikle taklit yeteneğinden yoksun mudur?
Hurafedir.Peki dişi kuş konuşmaz diye bir hurafe var gerçek midir bu yani dişi kuş kesinlikle taklit yeteneğinden yoksun mudur?
Hocam şimdi bir fotoğraf daha atıyorum sizce erkek mi dişi mi çünkü bir kaç arkadaşıma daha sordum eve gelen onlar da erkek dedi. Kamerada sanırım pek belli olmuyor cere üstü beyaz yerine daha maviye çalıyor gözle bakıldığında.Hurafedir.
Gayet de taklit ederler ve konuşurlar. Ancak erkek kuşlar kadar çok kelime öğrenmezler ve kelimeleri tekrar etmezler.
Beyazlık göremedim. Ceresi de açık mavi tonlardan çok morumsu bir renge çalıyor.Hocam şimdi bir fotoğraf daha atıyorum sizce erkek mi dişi mi çünkü bir kaç arkadaşıma daha sordum eve gelen onlar da erkek dedi. Kamerada sanırım pek belli olmuyor cere üstü beyaz yerine daha maviye çalıyor gözle bakıldığında.
Sağolun hocam petshop ve 3 kişi daha erkek dedi siz de diyince artık eminim bir erkek. Cins olarak ne dersiniz kuyruğu boyundan büyük ve tüyleri çok uzun gibi geldi bana ve hep mermi gibi dimdik duruyor.Beyazlık göremedim. Ceresi de açık mavi tonlardan çok morumsu bir renge çalıyor.
Fotoğrafın net olmamasından dolayı bir azizliğe uğramadıysam, erkek bir kuş.
Irk tayini için kuyruğunu da görmek lazım.Sağolun hocam petshop ve 3 kişi daha erkek dedi siz de diyince artık eminim bir erkek. Cins olarak ne dersiniz kuyruğu boyundan büyük ve tüyleri çok uzun gibi geldi bana ve hep mermi gibi dimdik duruyor.
Yaş olarakta 4 ay altı sanırımIrk tayini için kuyruğunu da görmek lazım.
çekoslavakYaş olarakta 4 ay altı sanırım
Şuan siz ne diyorsunuz yeni fotoğrafla birlikte gerçekten kafam çok karışıyor siz dişi dediniz 5 kişi erkek dedi çözemedim sanırım en net 7-8 aylıkken belli olacak.çekoslavak
erkeğe benziyor daha yakından atar mısnızŞuan siz ne diyorsunuz yeni fotoğrafla birlikte gerçekten kafam çok karışıyor siz dişi dediniz 5 kişi erkek dedi çözemedim sanırım en net 7-8 aylıkken belli olacak.
Hocam kuşu daha dün aldığım için daha yakın çekmeye çalışınca hemen kaçıyor sabit durmuyor fakat yakınlaştırınca da aynı morumsu mavimsi renk var.erkeğe benziyor daha yakından atar mısnız
Kuş yerli. Yaş olarak 4 ay civarında.Yaş olarakta 4 ay altı sanırım
tamaam kuş size alışınca yakından atarsınızHocam kuşu daha dün aldığım için daha yakın çekmeye çalışınca hemen kaçıyor sabit durmuyor fakat yakınlaştırınca da aynı morumsu mavimsi renk var.
Sanırım önceki kuşumda yerliydi çok sevecen bir kuş gerçekten.Kuş yerli. Yaş olarak 4 ay civarında.
yao ako kuşu nasıl erkeğe benzettin söyler misin? kesin dişierkeğe benziyor daha yakından atar mısnız
Açıkçası aklıma şüphe düşünce veterinere götürdüm ve erkek olduğunu söyledi yani artık tam eminim bir erkek.yao ako kuşu nasıl erkeğe benzettin söyler misin? kesin dişi
Kuş net değil ama sanki mavilik var gibi daha net olursa daha net bir yorum yapılabilir.
bulanik foto bu tekrar atın.