Pek fark yok aralarında en fazla 1 veya 1.5 ay felan vardır diye düşünüyorum. Bu durum bi sıkıntı yaratırmı pekiDişi. Erkek kuş kızışmamış ve yaşça küçükse, bu gibi durumlar olabiliyor.
Pek fark yok aralarında en fazla 1 veya 1.5 ay felan vardır diye düşünüyorum. Bu durum bi sıkıntı yaratırmı pekiDişi. Erkek kuş kızışmamış ve yaşça küçükse, bu gibi durumlar olabiliyor.
erkekEkli dosyayı görüntüle 50152Ekli dosyayı görüntüle 50153Cinsiyeti ve yaşını öğrenmek istiyordum yardım edebilir misiniz rica etsem ?
önemli değil yaş çünkü 3 yaşında kuşa 10 aylık kuş bile çiftleşebilir 1 aydan bişi olmazPek fark yok aralarında en fazla 1 veya 1.5 ay felan vardır diye düşünüyorum. Bu durum bi sıkıntı yaratırmı peki
dişiCinsiyeti nedir sizce
Ücü ayni kafesde sıkıntı olurmu yaşlari nedir sizceCinsiyet:Soldan sağa olmak üzre; birinci kuş erkek, ikinci kuş erkek, üçüncü kuş dişi.
Irk:Soldan sağa olmak üzre; birinci kuşun kuyruğu ve bedeni net değil o yüzden tahmin yapmak zor, ikinci kuş Çek, üçüncü kuş Çek.
Üç kuşta 1 yaşı doldurmamış gibi duruyor.Ücü ayni kafesde sıkıntı olurmu yaşlari nedir sizce
Cinsiyeti erkek. Irkı Hollanda.( Tam emin değilim kuyruktan mütevellit.)Merhaba
Cinsiyeti ve ırkı yaşı hakkinda yardimci olurmusunuz tesekkur ederim
Cinsiyeti erkek ve Nurullah İnci'nin dediği gibi Hollandaya benziyorMerhaba
Cinsiyeti ve ırkı yaşı hakkinda yardimci olurmusunuz tesekkur ederim
Birde cere ustu kirli tuyler normalmidirEkli dosyayı görüntüle 50191 Cinsiyet nedir sizce.
erkekEkli dosyayı görüntüle 50191 Cinsiyet nedir sizce.
Benim bildiğim kadarıyla normalBirde cere ustu kirli tuyler normalmidir
dişiMerhaba, kuşumun cinsiyeti nedir? Yavru sayılır.
3 aylık olduğunu nasıl anladınız peki bana en az 6 aylık dediler ve size artık alışmaz dediler deDişi, 3 aylık.
-6 aylık bir kuşta, kafasındaki tüy halkaları kaybolmaya başlar. Ek olarak irisleri de bariz bir şekilde değişim gösterir.3 aylık olduğunu nasıl anladınız peki bana en az 6 aylık dediler ve size artık alışmaz dediler de
Hocam ceresinde mavilik de var ama eminmisiniz?