Kesin olarak 1 yaşın üzerinde. İrislerini gösteren bir fotoğraf, daha muhtemel tahmine yardımcı olur.
Kesin olarak 1 yaşın üzerinde. İrislerini gösteren bir fotoğraf, daha muhtemel tahmine yardımcı olur.
Daha net tüm vücudunun gözüktüğü bir fotoğraf atar mısınız?
Daha net tüm vücudunun gözüktüğü bir fotoğraf atar mısınız?
Fotoğraf nasıl koyuyoruz bir açıklayabiliriminiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hizliresim.comFotoğraf nasıl koyuyoruz bir açıklayabiliriminiz
hizliresim.com
Ceresi kahverengiden mi beyaza döndü yoksa hiç kahverengi olmadı mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ceresi kahverengiden mi beyaza döndü yoksa hiç kahverengi olmadı mı?
Beyazlaşma yavruyken ya da siz sahiplendiğinizde de varsa, erkektir. Ama ceresi mavi ve mor tonlarında koyulaşmak yerine beyaz renge yeni yeni dönüyorsa, dişidir.Arkadaşlar cinsiyeti nedir ceresi ne mavi ne beyaz oldu anlayamıyorum yaklaşık 2.5 aylık kuşum
Beyazlaşma yavruyken ya da siz sahiplendiğinizde de varsa, erkektir. Ama ceresi mavi ve mor tonlarında koyulaşmak yerine beyaz renge yeni yeni dönüyorsa, dişidir.
Tahminimce dişi ama emin değilim.
Fark etmiyor. Her ne kadar dişi kuşlar erkekler kadar çok kelime öğrenemeseler de, ya da daha az konuşsalar da konuşabiliyorlar.Bazı kelimeleri mırıldanmaya başladı örneğin cicikuş tam söyleyemesede anlaşılıyor biraz dişi olsaydı bu kadar kolay öğrenebilir miydi ? Alalı 1 ay oldu
Başı sanki içine girip çıkıyor gibi oluyor bazen uzun ötüyor ve çok hareketliFark etmiyor. Her ne kadar dişi kuşlar erkekler kadar çok kelime öğrenemeseler de, ya da daha az konuşsalar da konuşabiliyorlar.
Ötmesi uzun ve başını sallıyor mu ?
Erkek olduğunu düşünüyorum bence.Başı sanki içine girip çıkıyor gibi oluyor bazen uzun ötüyor ve çok hareketli
Bende erkek olarak aldım ama cere renginden emin olamadim. Üstüne düşmememe rağmen kelimeleri mırıldanmaya başladıErkek olduğunu düşünüyorum bence.
Kuşunuz bu şekilde mi ötüyor;Bende erkek olarak aldım ama cere renginden emin olamadim. Üstüne düşmememe rağmen kelimeleri mırıldanmaya başladı
Fotoğraf yok.Irk yaş ve cinsiyeti nedir acaba
Kafasindaki cizgiler hala duruyor resimde beyaz cıkmış