FındıkBaba
Onursal Üye
Arkadaşlar yaş ve cinsiyeti nedir acaba tahmini?
Kuşunuzun cinsiyeti dişi, yaşı ise 2,5 - 3 aylık civarlarında.
Arkadaşlar yaş ve cinsiyeti nedir acaba tahmini?
Bu kuşun cinsi ırkı ve yaşı kaç olabilir
Dişi sanırım.Merhaba kuşu yeni aldım acaba yaş , cins ve ırkı nedir?
Merhaba kuşu yeni aldım acaba yaş , cins ve ırkı nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 48270yasi kaç arkadaslar
teşekkür ederim 1 yaşında kızgın erkeğin yanına attım ama hiç yan yana bile gelmediler acaba bu dişinin yeni gelmesinden veya kızgınlığa gelmediğinden olabilirmi?Merhaba, kuşunuzun ırkı Jumbo, cinsiyeti dişi, yaşı 5-6 aylık kadar. Gözlerindeki halka (iris halkası) fotoğraflarda koyu gri görünüyor, eğer gerçekte beyaz renkte ise 5-6 aylıktan daha büyüktür yani yetişkinliğe ulaşmıştır.
teşekkür ederim 1 yaşında kızgın erkeğin yanına attım ama hiç yan yana bile gelmediler acaba bu dişinin yeni gelmesinden veya kızgınlığa gelmediğinden olabilirmi?
Ben bu kuşu bir turlu kizistiramadim 2 erkeğim var ama erkeklere çok ilgisiz ne yapacam bilemiyorumKuşunuz, 1 yaşının üzerinde yetişkin bir kuş.
Ben bu kuşu bir turlu kizistiramadim 2 erkeğim var ama erkeklere çok ilgisiz ne yapacam bilemiyorum
Merhaba,
Tahmini yaşları ve cinsiyetleri konusunda fikrinizi alabilir miyim? Ben ceresi pembe olanı dişi açık mavi gibi olanı erkek sanıyordum. Baktığım resimlerde tam tersi gibi görünüyor. Pembe cereli olan maviyi kaşıyor genelde mavi olanda pembeyi besliyor sürekli yem kusarak. Ayrıca mavi olan hareketli ve kafesin telleriyle ciflesiyor pembe sakin. Kafam çok karıştı yorumlarınızı bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 48281
Ekli dosyayı görüntüle 48286Ekli dosyayı görüntüle 48287
normalde erkek olarak biliyorduk fakat cere rengi açılmaya başladı bunun yanında ırkı ve yaşını da söylerseniz sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 48291