FındıkBaba
Onursal Üye
8 aylıktan büyük yetişkin bir kuş.
Çiftleşirlermi8 aylıktan büyük yetişkin bir kuş.
Çiftleşirlermi
Eş tuttuklarını nasıl anlarımEş tuttuysa çiftleşir.
%100000 erkek
Hocam kusunuz erkek,ırkı ise kafa yapisi ve sakallardan jumbo gibi duruyor.Bu arada benim kuşun kafeside ayni iç dizaynı bi turlü düzen tutturamadim sizinki gibi yapcamMerhaba,
Yaklaşık 3 hafta önce bir muhabbet kuşu sahiplendim. Alırken satıcı erkek dedi. Ben yine de orada da biraz fark etmiştim burun deliklerinin çevresindeki beyazlığı, dedim bir ihtimal dişi olabilir. Neyse, bir süredir ben de oğluşum vs şeklinde seviyordum. Az buçuk bilgi sahibiyim aslında cerelerinin rengi cinsiyet ayrımında nasıl olur, ırkları vesaire ama sanki hafiften ceresi, özellikle de burun deliklerinin orası iyiden iyiye açık renk olmaya başladı.
Kuşumun cinsiyeti, yaşı, ırkı, geni, mutasyonu vesaire yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ona göre kızsa kızım diye seveyim artık yazık hayvana
Kuşunuz erkek hocam,irkı yerli,yaşi ise sakallarindaki benekler yuvarlaklasmis yani yavruluktan çıkıp son halini almis gözler pek net gorunmuyor ama minimum 6 aydan buyuk diyebilirimCinsiyetinin erkek olduğunu düşünüyorum. Yaş ve ırk tahmini yapabilir misiniz?
erkek hocam
Merhabalar, yardımınız için teşekkür ederim. Kuş yürüyor ancak göğsünü pek yerden kaldırmıyor, ben küçük olduğu için böyle olduğunu değerlendirdim ama, yarın video da çekerim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olur mutlaka , siz de çok sağolunFındıkbaba daha iyi bilir ama erkek 2 aylık civarı duruyor. Bir de ayaklarında bir sorun olabilir veya resimde öyle çıkmıştır ama bana öyle geldi anlayan arkadaşlar da yorum yaparsa iyi olur
Teşekkür ederim, Show mu normal mi bi yorum yapabilir misiniz peki ?Kuşunuz 1,5 aylık civarında Jumbo erkek.
Fındıkbaba daha iyi bilir ama erkek 2 aylık civarı duruyor. Bir de ayaklarında bir sorun olabilir veya resimde öyle çıkmıştır ama bana öyle geldi anlayan arkadaşlar da yorum yaparsa iyi olur
Hocam kusunuz erkek,ırkı ise kafa yapisi ve sakallardan jumbo gibi duruyor.Bu arada benim kuşun kafeside ayni iç dizaynı bi turlü düzen tutturamadim sizinki gibi yapcam
Teşekkür ediyorum yardımınız için keyifli forumlarNormal Jumbo, şu an için fazla vasıflı durmuyor. Yaşı ilerledikçe daha vasıflı hale gelip gelebilir. Küçük olduğundan denge kurmakta zorlanıyor, birkaç haftaya kadar düzeleceğini düşünüyorum.