Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Bu kuş iyotla düzelen kuş mu ? Diğeri mihep bu hareketi yapıyor
Bu kuş iyotla düzelen kuş mu ? Diğeri mihep bu hareketi yapıyor
Diğeri. İyotla düzelende de bugün bir kere ağız açıp kapamaya rastladımBu kuş iyotla düzelen kuş mu ? Diğeri mi
Bu kuştada solunum problemi var. İyotla alakalı mı değil mi ortaya çıkacak. İyotun ilk günü mü bu kuş içinDiğeri. İyotla düzelende de bugün bir kere ağız açıp kapamaya rastladım
2. günü ama ben onunkinin iyotla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir etkisi olmadı.Bu kuştada solunum problemi var. İyotla alakalı mı değil mi ortaya çıkacak. İyotun ilk günü mü bu kuş için
Birkaç gün gelişmeleri ve hareketleri bildirin ona göre gerekirse tedavi başlarız. Şüphelendiğim bir hastalık var ama emin olmalıyız. Dışkı resmini de paylaşın ve kuşun boğazına bakabiliyorsanız bakın. Beyaz peynirimsi bir lezyon görebilecek misiniz bakalımEşini beslerdi hep. Şu sıralar yem kusma hareketini artırdı eşiyle ayrı olduğu için bu hareketin artması normal değil mi
Birkaç gün gelişmeleri ve hareketleri bildirin ona göre gerekirse tedavi başlarız. Şüphelendiğim bir hastalık var ama emin olmalıyız. Dışkı resmini de paylaşın ve kuşun boğazına bakabiliyorsanız bakın. Beyaz peynirimsi bir lezyon görebilecek misiniz bakalım
Boğazına kadar bakamadım ama ağzında dediğiniz gibi bir şey yok. Söylediğiniz hastalığı da araştırdım olup olmaması konusunda emin değilim. Öğürme hareketi gibi hareketi nerdeyse her gün yapıyor denk gelince çekeceğim.Tricomonas
Ağız açıp kapamadan bahsediyorum kusma hareketinden değil siz bunu hangisi için söylediniz.2 senedir yapıyorsa hastalıktan değil o zaman. En başta söylemeniz gerekeni en son söylediniz. Hastalıktan olsa şimdiye kadar yaşayamazdı. Tik benzeri bir davranış demekki. Tedavi başlamaya gerek yok.
Hocam ortada birden fazla kuş olunca herşey arap saçına dönüyor. Gagasıyla kafese asılan kuş için yazdım. 2 senedir o hareketi yapıyor mu ?
Burda 2 senedir yapıyor dediniz ama. Kastınızın başka kuş veya başka hareket olduğunu nasıl bilebilirim ki.Yeni olan bir durum değil. Bana ilk geldiği zamandan beri nerdeyse 2 senedir bu şekilde. Fakat enerjisinde veya yemesinde bir sıkıntısı olmadı hiç. Yinede bu hastalıktan şüphelenmelimiyiz ? Dediğiniz hastalığın gelişim evresi nasıl oluyor ?
İletişim eksikliği. Neyse ki sıkıntısız çözüldü.Burda 2 senedir yapıyor dediniz ama. Kastınızın başka kuş veya başka hareket olduğunu nasıl bilebilirim ki.