Muhabbet kuşu asım atağı

Eşini beslerdi hep. Şu sıralar yem kusma hareketini artırdı eşiyle ayrı olduğu için bu hareketin artması normal değil mi

Eşini beslerdi hep. Şu sıralar yem kusma hareketini artırdı eşiyle ayrı olduğu için bu hareketin artması normal değil mi
Birkaç gün gelişmeleri ve hareketleri bildirin ona göre gerekirse tedavi başlarız. Şüphelendiğim bir hastalık var ama emin olmalıyız. Dışkı resmini de paylaşın ve kuşun boğazına bakabiliyorsanız bakın. Beyaz peynirimsi bir lezyon görebilecek misiniz bakalım

[url=https://hizliresim.com/jqesj3u][/URL]

[url=https://hizliresim.com/g4sb9e3][/URL]

Bugün elmayla nane yedi, yarın bakıp yazayım uyuyolar şu an . Hangi hastalıktan şüpheleniyorsunuz?
Birkaç gün gelişmeleri ve hareketleri bildirin ona göre gerekirse tedavi başlarız. Şüphelendiğim bir hastalık var ama emin olmalıyız. Dışkı resmini de paylaşın ve kuşun boğazına bakabiliyorsanız bakın. Beyaz peynirimsi bir lezyon görebilecek misiniz bakalım

Yarın ağzına bakınca netleşir. İyota devam edin 3 gün. Zaten rutin olarak ayda 20-25 günde bir iyot verin kuşlara.

Hangi hastalıktan şüphelendiğinizi söylerseniz kuşumda diğer belirtileri de var mı diye araştırmak istiyorum 🙏

Bence gecikmeden tedavi başlamak mantıklı olur. Şüphem hatalı olsa bile o ihtimali elemiş oluruz ve başka bir tedaviye vaktimiz kalmış olur. Eczaneden flagyle alıp tedavi başlayın bence. Reçetesiz vermiyorlar genelde bir sorun gerekirse yazdırın aile hekimine.

Son düzenleme:
Yeni olan bir durum değil. Bana ilk geldiği zamandan beri nerdeyse 2 senedir bu şekilde. Fakat enerjisinde veya yemesinde bir sıkıntısı olmadı hiç. Yinede bu hastalıktan şüphelenmelimiyiz ? Dediğiniz hastalığın gelişim evresi nasıl oluyor ?

2 senedir yapıyorsa hastalıktan değil o zaman. En başta söylemeniz gerekeni en son söylediniz. Hastalıktan olsa şimdiye kadar yaşayamazdı. Tik benzeri bir davranış demekki. Tedavi başlamaya gerek yok.

2 senedir yapıyorsa hastalıktan değil o zaman. En başta söylemeniz gerekeni en son söylediniz. Hastalıktan olsa şimdiye kadar yaşayamazdı. Tik benzeri bir davranış demekki. Tedavi başlamaya gerek yok.
Ağız açıp kapamadan bahsediyorum kusma hareketinden değil siz bunu hangisi için söylediniz.

Hocam ortada birden fazla kuş olunca herşey arap saçına dönüyor. Gagasıyla kafese asılan kuş için yazdım. 2 senedir o hareketi yapıyor mu ?

Hayır hocam. 2 senedir ağız açıp kapama hareketi var. Uçunca artıyor. Bazen durduğu yerde de yapıyor. Eşini çok sık besliyordu , kusar gibi yapma hareketi şu sıralar arttı, eşinden ayrı kafeste olduğu için diye düşünüyorum. Kafese asılma huyu yeni daha önce hiç yapmıyordu.
Hocam ortada birden fazla kuş olunca herşey arap saçına dönüyor. Gagasıyla kafese asılan kuş için yazdım. 2 senedir o hareketi yapıyor mu ?

Yeni olan bir durum değil. Bana ilk geldiği zamandan beri nerdeyse 2 senedir bu şekilde. Fakat enerjisinde veya yemesinde bir sıkıntısı olmadı hiç. Yinede bu hastalıktan şüphelenmelimiyiz ? Dediğiniz hastalığın gelişim evresi nasıl oluyor ?
Burda 2 senedir yapıyor dediniz ama. Kastınızın başka kuş veya başka hareket olduğunu nasıl bilebilirim ki.

Son düzenleme:
Geri