Muhabbet Kuşu Ansiklopedisi Yapalım ( Herkesin yardımıyla )

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpdna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpdna

Yönetici
Yönetici
Katılım
12 Haz 2016
Mesajlar
1,402
Tepkime puanı
717
Merhaba arkadaşlar,
Popüler kültür olan instagram, facebook gibi sosyal medya araçlarının yaygınlaşması maalesef forumları etkiledi.
11 yıldır ayakta olan sitemizde, milyonlarca muhabbet kuşları ile ilgili yararlı bilgiler bulunuyor.
Düşüncem tabiki sizinde yorumlarınızı konu altına bekliyorum, Forumumuz artık sadece gerçekten acil konuların açılabileceği ve üye olmanın sınırlandırıldığı ansiklopedi haline getirelim.
Bütün üyelerimizin yardımıyla muhabbet kuşu ansiklopedisi oluşturalım.
 
Benim şahsi fikrim bu konuda büyük zorluk yaşanabileceği.. Yani ansiklopedi oluşturmak için belli bir seviyede olmak lazım. Kanatlı veterinerleri arasında bile ihtilaf yaşanıyorken bizler nasıl ansiklopedi sitesine çevirebiliriz ki..
 
Yukarıda yazılanlarda bir çelişki olduğunu düşünüyorum. Popüler kültürün "maalesef" forumları etkilediğini düşünüyoruz. Yani forumlara rağbetin azaldığını düşünüyoruz. Ama aynı zamanda forumda sadece acil konuların açılmasını ve üyeliğin sınırlandırılmasını istiyoruz. Bu durum haliyle forumu daha da baltalar... Yani bu çelişkiyi ve bu uygulamanın mantıklı amacını anlayamadım açıkçası.
 
Ben de şahsi düşüncemi açıklamak istiyorum.
Şu ana dek gözlemlediğim kadarıyla bu forum muhabbet kuşları forumları içerisinde en çok etkileşim alan ve ilgi gösterilen sayılı sitelerden biri.

Sizin söylediğiniz gibi forumda üye olmayı sınırlayarak ve mesajları azaltarak, siteyi bilgi ansiklopedisi haline getirirsek rağbetin daha da azalacağını düşünüyorum.
 
Herkes kuşuyla ilgili her türlü soruyu sorup kendine özgü bilgi almak ister, aksi takdirde internette dolu profesyonel blog yazıları var. Fakat forum karşılıklı bilgi alışverişi sağlıyor.
 
Geri
Üst