Bende bisey sorayımBen bakıyorum. Sorun nedir?
Bende bisey sorayım
Merhaba..
Ben de monk sahiplenmek üzereyim.. Yanliz merak ettiğim bir konu var gurultucu bir papağan mi? Çok gürültü ses yapıyor mu bilgi verebilirmisiniz?
Birde kakasi nasıl? Muhabbet ve forpus gibi kuru mu yoksa cıvık sulu kaka mı yapıyor?
Konuyu güncellemek istedim ben de bir monk papağını sahiplenmek istiyorum fakat gündüzleri işte olacağımdan ancak akşam ilgilenebilirim. Şunu sorma istiyorum yavru alacam ama yine de yabani kalır mi sadece akşam ilgilenme ile kendime ne kadar alıştırabilirim yalnız kalma durumunda stres yapar mı?
Yavru iken alıp yetişkin olduğu zaman ise eş alabilirsiniz.Iki tane olursa bana alışması zor olur diye düşünüyorum bilmiyorum ben de emin olamadım
Monk papağını daha uysal duruyor diye düşündüm mesela muhabbet kuşlarımla çok ilgilenmeme rağmen çok ürkekler monklar daha oyuncu gibi ben de karar veremedim konur da olabilir çok evde bulunamıyorum akşamları ilgilenecem ama hangisi daha çok alışır bilmiyorum eğer monk ile tecrübeleriniz varsa anlatabilir misiniz
Fırlamalar yaaAlp hocaya katılıyorum,Caique(Kayık) Papağanı düşünebilirsiniz. Çok oyuncular.
Durun hatta birkaç video linki paylaşayım