Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
ahahahahaha dahiyane çözümAynı anda çıkarmıyorum
ahahahahaha dahiyane çözümAynı anda çıkarmıyorum
Olası facianın önüne geçiyorumahahahahaha dahiyane çözüm
Birbirlerini görmeyecek şekilde mi cikariyorsunuz çünkü ben çıkarınca diğerinin kafesine konuyor ve bütün günü orada geçiriyor.Aynı anda çıkarmıyorum
Yok aynı odada çıkarıyorum, sultanlar birbirine zarar vermiyor zaten kafesin üzerinde olsa da. Pakistan papağanı zaten pek uğramiyor üzerine olursa da anneannem terlik gösterince kaçıyorBirbirlerini görmeyecek şekilde mi cikariyorsunuz çünkü ben çıkarınca diğerinin kafesine konuyor ve bütün günü orada geçiriyor.
İşin sırrı terlikte gibiYok aynı odada çıkarıyorum, sultanlar birbirine zarar vermiyor zaten kafesin üzerinde olsa da. Pakistan papağanı zaten pek uğramiyor üzerine olursa da anneannem terlik gösterince kaçıyor
Hahahahah muhtemelen bilerek gelip üzerinde bağırıyor çünküİşin sırrı terlikte gibi
Cagirma sesiyle ötüyor ve susmuyor.Kafeste olan kuşu çıkarınca tamam önce bir kavusma kur yapma gidip gelip öpme yem alışverişi sonra kıskanclik akşama dogru artık hic istmiyor Uyku zamanı gelince kipirdamasina bile gıcık oluyor ciyak ciyak bagiriyor sanarsiniz zarar veriyor ama diğer kuşun yaptığı sadece durmak anlayacağınız tam terliklik bizede bir anneanne terliği lazım.Hahahahah muhtemelen bilerek gelip üzerinde bağırıyor çünkü
Hahahahahha çok fenaymış Hakikaten sizinkine de lazım terliktenCagirma sesiyle ötüyor ve susmuyor.Kafeste olan kuşu çıkarınca tamam önce bir kavusma kur yapma gidip gelip öpme yem alışverişi sonra kıskanclik akşama dogru artık hic istmiyor Uyku zamanı gelince kipirdamasina bile gıcık oluyor ciyak ciyak bagiriyor sanarsiniz zarar veriyor ama diğer kuşun yaptığı sadece durmak anlayacağınız tam terliklik bizede bir anneanne terliği lazım.