Mert Can YALÇIN Meraklı Üye Katılım 19 Nis 2013 Mesajlar 250 Tepkime puanı 0 28 Eyl 2013 #21 Ouv ouv- Barış Manço gibi şarkı söylerse şaşırmam valla
D Duygu Nalbant Guest 28 Eyl 2013 #22 Sevtap DERİN' Alıntı: Öncelikle hoşgeldiniz, kuşunuz Fıstık çok tatlı. Maşallahı var. Hele son fotoda o kafasını büküp bakmasına bayıldım. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür edeirim Evet onu nasıl çektiğime ben bile şaşırdım genelde hiç izin vermiyor Mert Can YALÇIN Evet öğretmeye çalışıyorum ama eşşek kuşum diyor onun yerine
Sevtap DERİN' Alıntı: Öncelikle hoşgeldiniz, kuşunuz Fıstık çok tatlı. Maşallahı var. Hele son fotoda o kafasını büküp bakmasına bayıldım. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür edeirim Evet onu nasıl çektiğime ben bile şaşırdım genelde hiç izin vermiyor Mert Can YALÇIN Evet öğretmeye çalışıyorum ama eşşek kuşum diyor onun yerine
D Duygu Nalbant Guest 29 Eyl 2013 #23 Son videoları [YOUTUBE]LLSQvx5Imyc[/YOUTUBE] [YOUTUBE]Bq4LQURB5qw[/YOUTUBE] [YOUTUBE]nXjHspPFOD0[/YOUTUBE] [YOUTUBE]TvO8neIKcvA[/YOUTUBE]
Son videoları [YOUTUBE]LLSQvx5Imyc[/YOUTUBE] [YOUTUBE]Bq4LQURB5qw[/YOUTUBE] [YOUTUBE]nXjHspPFOD0[/YOUTUBE] [YOUTUBE]TvO8neIKcvA[/YOUTUBE]