ömerve
Emektar Üye
O kadar uzundu ki yarısından sonrasını hatırlamıyorum
bende düşündüm ama.her ağaç kullanilmiyor.Kullanilan ağacı da ben bulamamBen kendim yapiyorum agac dallarindan kesip takiyorum kafesi
konuşması henüz erken hatta çok erken gagasındaki siyahlık kuşunuzun 30-35 günlük olduğunu gösteriyor 4 aydan önce konuşmazlar ilgi gösterin aynı kelimeleri telafüz edin ürketmemeye çalışın gerisi kendiliğinden gelir elinizle yakalamaya vs bu tip davranışlardan kaçının kuş size ne kadar hızlı güven sağlarsa konuşması da o kadar hızlı ve kolay olucaktır.iyi beslemelerEğer eğitimlere başladıysanız değil.YAni kuşun karakterine göre değişiyor konuşma süresi bir de ilgiye göre.Demek ki kolay öğreniyor.
törpülemediği konusunda haklısınız ama tutuş acısından en iyisi hagen vision kafeslerin içinden çıkan orjinal tünekler bence .Bende muallakta kaldım şimdi ben zaten toprledigini gormedim ama tutuş açısından falan daha kolay ve sonuçta plastik insana bile zararlı diye onu kullanıyordum.
Sesinizi kaydedin yanında sürekli dinleyin daha hızlı olurGünde 1saat konuşuyorum maviş aşkım diyorum sürekli