Teşekkür ederim ömerve..aynen agzını açıp kapatıyor ama daha konuşması için çok erken değilmiOyy maşallah nasıl güzel.Allah sağlıklı ömürler versin. Eğer konuşma üzerine çalışıyorsanız olabilir.Konuşmaya yakın ağzını açıp kapatır.Anlarsınız yani konuşmaya çalıştığını.
Günde 1saat konuşuyorum maviş aşkım diyorum sürekliOyy maşallah nasıl güzel.Allah sağlıklı ömürler versin. Eğer konuşma üzerine çalışıyorsanız olabilir.Konuşmaya yakın ağzını açıp kapatır.Anlarsınız yani konuşmaya çalıştığını.
Erkek oldugu için konuşuır diyolar bi ara dişimi diye şüphelendim ama burdaki arkadaşlar erkek oldgunu söledilerEğer eğitimlere başladıysanız değil.YAni kuşun karakterine göre değişiyor konuşma süresi bir de ilgiye göre.Demek ki kolay öğreniyor.
Saolun yorumlar için bişey daaha sorucam size tahta tünek şartmı plastik tünek kullansam sorun olurmuDediğim gibi çabuk öğeniyor o zaman.Peşini bırakmayın sizde onun Çalışmalara devam
1tanede tahta tünek alıyım ozaman bu arada sizin kuşunuza baktımmavişin renginin aynısını galiba oda çok güzel maşşallah parlak renk bayaRica ederim.Plastikte olur.Yani tahta tünekler çıkana kadar hep onlar kullanılıyordu.Ben daha bu yavrularımda grdüm tahtaları.Gerçi baya da bir ara verdim o yüzden görememiş olabilirim.Ama tahtalar daha sağlıklı.Sağlıklı olanı varkende olmayanı kullanmak olmaz bence
tahtaları da 2 aydan fazla kullanmamak gerekiyormuş ...Rica ederim.Plastikte olur.Yani tahta tünekler çıkana kadar hep onlar kullanılıyordu.Ben daha bu yavrularımda grdüm tahtaları.Gerçi baya da bir ara verdim o yüzden görememiş olabilirim.Ama tahtalar daha sağlıklı.Sağlıklı olanı varkende olmayanı kullanmak olmaz bence
Bunu hiç duymamıştım.Burda herkes tahta tavsiye ediyor.Kuşcuda aynı şeyi söyledi sağlık açısından iyi diye bende bir sorun yaşamdım. Kullanıyorum.Ama değişmesi gerektiğini bilmiyordum.Peki nedenmiş?tahtaları da 2 aydan fazla kullanmamak gerekiyormuş ...
profesyonel olan üretici bir tanıdığım kuşlarının sürekli hastalanmasına/mantara yakalanmasına çözüm bulamayınca üretimhanesine farklı zamanlarda kuşlar konusunda bilgili 2 veteriner getirmiş ikisinin verdiği cevapta tahta tüneklerin ne şartlarda temizlenirse temizlensin kuşlar için yeterli olmayacağını 2 ayda bir atılması gerektiğini söylemişler .... kesin temizlik yöntemi için çok meşakkatli bir yöntem söylemiş veterinerlerden biriBunu hiç duymamıştım.Burda herkes tahta tavsiye ediyor.Kuşcuda şeyi söyledi sağlık açısından iyi diye bende bir sorun yaşamdım. Kullanıyorum.Ama değişmesi gerektiğini bilmiyordum.Peki nedenmiş?
Yani plastik mi kullanılması gerek ya da 2 ayda atmak gerek.O da baya maddiyatlı bir durum olur açıkçası.Nasıl temizleniyormuş?profesyonel olan üretici bir tanıdığım kuşlarının sürekli hastalanmasına/mantara yakalanmasına çözüm bulamayınca üretimhanesine farklı zamanlarda kuşlar konusunda bilgili 2 veteriner getirmiş ikisinin verdiği cevapta tahta tüneklerin ne şartlarda temizlenirse temizlensin kuşlar için yeterli olmayacağını 2 ayda bir atılması gerektiğini söylemişler .... kesin temizlik yöntemi için çok meşakkatli bir yöntem söylemiş veterinerlerden biri
O kadar uzundu ki yarısından sonrasını hatırlamıyorumYani plastik mi kullanılması gerek ya da 2 ayda atmak gerek.O da baya maddiyatlı bir durum olur açıkçası.Nasıl temizleniyormuş?
Ben kendim yapiyorum agac dallarindan kesip takiyorum kafesiYani plastik mi kullanılması gerek ya da 2 ayda atmak gerek.O da baya maddiyatlı bir durum olur açıkçası.Nasıl temizleniyormuş?