maviş futbola merak sararsa :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Işıl KEGEÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Işıl hanım her kuşun karakteristik özelliği diye biliyorum benim erkek kuşum ısırmazken dişim parçalıyor bende bir şey yapamadım bu arada kuşunuzun rengi çok tatlı ve futbolda 1 numara maşallah :) canım erik çekti ya

Teşekkürler :) fena ısırıyoo ama oyun oynamak istiyo ama elimizi parçalıyo elime gelmek istiyo ama ben korkumdan alamıyorum ki :d gönderelim hemen size erik :d

Teşekkürler:) eşimde bende çalışıyoruz o sebeple sadece akşamları ilgileniyoruz işe giderken radyo açıyoruz bize geleli 3 hafta olmasına rağmen maşallah iyi alıştı daha önceden hiç yanaşmıyodu :) bide ısırmasa....

bazen öyle ısırıyo ki dikkat edersiniz videonun bi yerinde maviş eşimin elini ısırınca ah die bağırıyo o derece yani :D

:D ama mavişten isteme vermez baksana nasıl sahip çıkıyo eriğe :D

peki arkadaşlar buu kadar çok hareket edince yorulurlar mı zarar edermi kuşlar için oynamayı çok seviyo

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bir sorum olacaktı mavisin diskisi açık yeşil gibi normalde daha koyu yeşil oluyodu bir sorun olabilirmi acaba ne yapmalıyım

Maşallah :) Benim bicirikte böyle oynuyor :)

böyle çok hareket etmesi ve yorulması zarar eder mi kusa çünkü hergün böyle maşallah

Etmez :) Eskiden babam muhabbet kuşuna kafessiz bakarmış yani 24 saat dışarda,uyumak ve yem yemek için evin jumbasını (evin dışına doğru odacık gibi biryer)kullanırmış,yemini suyunu çay tabaklarına koymuş :D

ne güzel ya :) birde diskisi açık yeşil ama katı önceden daha yeşildi bir sorun yoktur değil mi

Merak etmeyin yediklerine göre rengi açılıp kapanabilir :) Sorun yok kıvamı iyi olsunda

katı şükür bişey olmamasına sevindim Sağol yorumlar için : )

Şımarık'ımın futbol öğretiyimde ders versin mavişe :)) ( şimdilik elimde oynuyor, gelip dudağımı öpüyor fln yavaş ama ilerliyoruz öğreteceğim :))

yorumlarınız için hepenize teşekkür ederim arkadaşlar :)

Geri