Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok teşekkürler muhammet bey tereddüt ederk almıştım 3 hhafta oldu 1 yaşında olduğu için alışmaz demişlerdi ama çok şükür alıştı bize iyiki almışım tek sorunumuz elimize konunca ısrması
çok teşekkürler merak ettiğim 1 yaşında mavişim aldığımda 2 3 kelime biliyodu konuşmayı şimdide bizden öğreniyo 1 yaşında olduğu için konuşması bişeyler öğrenmesi zor olur mu
Işıl hanım, daha öncede söylediğim gibi yavru muhabbet kuşuna eğitim vermekle mavişe eğitim vermek arasında illaki fark olur. ama alışmaz,konuşmaz olayına ben katılmıyorum. maviş size geldiğinde 1 yaşında olmasına rağmen kısa surede gayet iyi alışmış. zaman geçtikçe daha çok alışacaktır.
konuşma olayına gelince, siz bu azimle mavişe birçok kelime öğretirsiniz
3 HAFTA OLDU GELELİ BİZE ÇOK ÇABUK ALIŞTI MAŞALLAH İNŞ DAHA ÇOK ALIŞACAK TEK SORUNUMUZ ISIRIYO o yüzden parmağıma almak istemiyorum kendisi gelmek istiyo ama biraz duruyo çaktırmadan aniden ısırıyo ona çözüm bulamadım işte