Başka fotoğraflar ekler misin? Gaga var mı yok mu?
Anlayamadım.
Bu resim biraz daha net gibi.
Tesekkur ederim,o sekilde besliyorum.Bugun ceresindeki kabuk düsmüs,yara olmus gibi,burun deligi gitmis anlayamadim. @Levent ACAR @Hayvansever03Ayıklanmış yem alırsın.
Mama yaparsın:
Tuzsuz etimek ezilip un haline getirilir. (1-2 kuş için 2 tane)
Yumurta haşlanip soğuduktan sonra kabuğu ile birlikte rendelenir. (1-2 kuş için yarım yumurta)
Havuç rendelenir. (1-2 kuş için serçe parmağı kadar)
Tesekkur ederim,o sekilde besliyorum.Bugun ceresindeki kabuk düsmüs,yara olmus gibi,burun deligi gitmis anlayamadim.
Evet,kabuksuz yem ve mama veriyorum.Mantar vardi gagasinda krem kullanmaya basladim daha sonra parcalandi gagasi,nasil oldu bende anlamadim,bugunde ceresi parcalandi sanirim,ugrasiyorum iyi olsun diye ama anlayamiyorum.Gaga yok bu süreçte kuşunuza pür dikkatli bakmalısınız yem de kıramıyordur. Nasıl bu hale geldi?
Hangi kremi kullandınız?Evet,kabuksuz yem ve mama veriyorum.Mantar vardi gagasinda krem kullanmaya basladim daha sonra parcalandi gagasi,nasil oldu bende anlamadim,bugunde ceresi parcalandi sanirim,ugrasiyorum iyi olsun diye ama anlayamiyorum.
Once dermo trosyd kullandim 1 haftaya yakin,ardindan veterinere gittim bi kac gun de travazol kullandim onun onerisiyle,sonra gaga parcalaninca bu foruma da uye oldum sorim dedim tekrar trosyd onerdiler ona devam ettim.Hangi kremi kullandınız?
Ben başka ilaç kullandınız gagayı eritti sandım ona göre üyelerimizden kullanan varsa dikkatli olması için sordum teşekkürlerOnce dermo trosyd kullandim 1 haftaya yakin,ardindan veterinere gittim bi kac gun de travazol kullandim onun onerisiyle,sonra gaga parcalaninca bu foruma da uye oldum sorim dedim tekrar trosyd onerdiler ona devam ettim.
Ben başka ilaç kullandınız gagayı eritti sandım ona göre üyelerimizden kullanan varsa dikkatli olması için sordum teşekkürler
Bir bilgim yok maalesef ama yeni çıkarsa şekilsiz çıkabilir bilen birine goturup duzelttirebilirsiniz tirnak makası ile☺Rica ederim,bilinen ilaclari kullandim farkli bi sey kullanmadim ama kullanmama ragmen neden boyle oldu bilmiyorum,cereyle ilgili ne dersiniz?Yenilenebilir mi acaba hicbi fikrim yok.
Tamam, tesekkur ederim.Bir bilgim yok maalesef ama yeni çıkarsa şekilsiz çıkabilir bilen birine goturup duzelttirebilirsiniz tirnak makası ile