Kuşçu,petşopçulara sor, care4birds
general 4n1veya care4birds combi mix 4n1 varsa biraz ondan satın al ve kullan 7 gün kadar. Probiyotik kullan şimdilik..
Combi mix 100 gr
www.guvercineczanesi.com
Kuşçu,petşopçulara sor, care4birds
general 4n1veya care4birds combi mix 4n1 varsa biraz ondan satın al ve kullan 7 gün kadar. Probiyotik kullan şimdilik..
Trikomonas için etkili olduğu yazmıyorHocam galiba buldumCombi mix 100 gr
www.guvercineczanesi.com
Sipariş etse kargo bekleyecek falan..Hocam galiba buldumCombi mix 100 gr
www.guvercineczanesi.com
Benim dediğim bu değil. Care4birds olacak markası.Trikomonas için etkili olduğu yazmıyor
Hocam benim kuş candidiasis dediler mikostatin kullandık ancak benim kuş hiç kusmadı. Ağzından kan geldi iki hafta mikostatin kullandirdi veteriner sonra düzeldi ben hala anlamadım nasıl kandidiasistiZaten mikostatini kesmeyecek. Mikostatine devam ama mutlaka trikomonas için de ilaç almalı en kısa sürede. Kandida da beyaz lezyonlar yapar. Ama salyalı kusmuk daha çok trikomonasda görülüyor.
Valla ben bir sürü petshop gezdim bu yaz kursak mantarı için hiçbirinde bulamadım neyse arkadaş için yine de araştıracağımBenim dediğim bu değil. Care4birds olacak markası.
Ben brckfb hocam için yazmıştım. Sizin önerdiğiniz ürün farklı zaten.Benim dediğim bu değil. Care4birds olacak markası.
Benim dediğim bu değil. Care4birds olacak markası.
Dil döndürme hareketi var mı? Kuşlar trikomonas hastalığında pamukçukları dışarı atmak için o dil hareketini yapar.Az önce mamayı verirken ağzının içine daha dikkatli baktım, ağzı ve dili bembeyazdı. Trikomonas olma ihtimali de var Ayrıca biraz elimizde durunca fırk fırk diye nefes alıyor. Burnu ağzı iltihapla dolmuş gibi.
Ayrıca Mikostatin'i kaç gün kullanmam lazım? Onunla ilgili bir bilgiye ulaşamadım henüz.
Hocam o dil döndürme hareketi nasıl oluyor ben video aradım bulamadım. Kendi kuşumun birinde şüpheleniyorumDil döndürme hareketi var mı? Kuşlar trikomonas hastalığında pamukçukları dışarı atmak için o dil hareketini yapar.
Boynunu gerer mi hocam? Hani kursak boşaltma hareketi var ya kusmuksuzHocam trikomonasta özellikle esneme hareketi sık görülür. Ağzını avazınca açar kapar sık sık.
Evet gerer ve esner. Arada sizin kuşa teşhis konuldu galiba hahahahaBoynunu gerer mi hocam? Hani kursak boşaltma hareketi var ya kusmuksuz
Hocam limon işte mikostatinle düzelen o yapıyor ancak tüylerini düzeltincePapağanlar ara ara yaparlar bu normaldir ama sık sık yapıyorlarsa trikomonasdan şüphelenilmelidir.
Sürekli dil hareketi yaparlar. Devamlı...Hocam o dil döndürme hareketi nasıl oluyor ben video aradım bulamadım. Kendi kuşumun birinde şüpheleniyorum
Evet bu esnada limon teşhis aldı Galiba Hatice hanımla aynı ilacı ben de alacağımEvet gerer ve esner. Arada sizin kuşa teşhis konuldu galiba hahahaha
Sürekli dil hareketi yaparlar. Devamlı...
Videosu vardı ama arayıp bulmam lazım falan...