5 gün kullanın sonra kuşun videosunu atın bakalım yeterli ise keseriz yeterli değilse 7 güne tamamlarız.İlacı kullanacağım dozu enjektör de kalem ile işaretledi. Suyuna katarak her gün değiştirerek Bunu o şekilde kaç gün kullanıyım?
Tamamdır veterinerin işaretlediği yere kadar Suluğuna 5 gün kararım.5 gün kullanın sonra kuşun videosunu atın bakalım yeterli ise keseriz yeterli değilse 7 güne tamamlarız.
Yan etkisi nelerdir bu ilacın acaba? Sersemlik uyku hali olur mu?5 gün kullanın sonra kuşun videosunu atın bakalım yeterli ise keseriz yeterli değilse 7 güne tamamlarız.
Halsizlik, iştahsızlık gibi etkileri olabilir.Yan etkisi nelerdir bu ilacın acaba? Sersemlik uyku hali olur mu?
Merhaba 5 gün bitti videosu aşağıda kuyruk atması devam ediyor efendim.5 gün kullanın sonra kuşun videosunu atın bakalım yeterli ise keseriz yeterli değilse 7 güne tamamlarız.
7 güne tamamlayabilirsiniz.Merhaba 5 gün bitti videosu aşağıda kuyruk atması devam ediyor efendim.
Teşekkür ederim7 güne tamamlayabilirsiniz.
7 Güne tamamladım yalnız devam ediyor kuyruk atması aynı şekilde. Zamana mı bırakmam gerek biraz7 güne tamamlayabilirsiniz.
Biraz zamana bırakın başka etken maddeli ilaç kullanırsınız sonra, şimdilik probiyotik takviyesi yapınız.7 Güne tamamladım yalnız devam ediyor kuyruk atması aynı şekilde. Zamana mı bırakmam gerek biraz
Teşekkür ederim.Biraz zamana bırakın başka etken maddeli ilaç kullanırsınız sonra, şimdilik probiyotik takviyesi yapınız.
Merhaba daha önce yüklemiş olduğum video da ki gibi kuyruk atması devam ediyor. Tamamen bitmediği gibi azalma dahi olmadı.7 güne tamamlayabilirsiniz.
Biraz zamana bırakın ciddi sorun teşkil etmiyor ise ileride ilaç önerisi yaparsak farklı bir etken maddeli ilaç kullanımı öneririz.Merhaba daha önce yüklemiş olduğum video da ki gibi kuyruk atması devam ediyor. Tamamen bitmediği gibi azalma dahi olmadı.
Yalnız çoğalmadı gibi de. Hareketli kuşum hasta gibi değil ama sadece kuyruk atması var. Başka ilaç kullanmayım değil mi biraz daha zamana birakıyım.
Teşekkür ederimBiraz zamana bırakın ciddi sorun teşkil etmiyor ise ileride ilaç önerisi yaparsak farklı bir etken maddeli ilaç kullanımı öneririz.
7 gün kullanmıştım ama fayda sağlamadı.Levadoks tamamen çözücü bir etki göstermedi ise farklı bir ilaç kullanmak daha sağlıklı olur
En iyilerini söylerseniz sevinirim teşekkürLevadoks tamamen çözücü bir etki göstermedi ise farklı bir ilaç kullanmak daha sağlıklı olur