SypBerkay
Meraklı Üye
Peki sizce emin olmadan kullanmamalı mıyım bit ilacını ve veterinere götürmeden nasıl anlayabilirimPapağanı anlayamam maalesef
Peki sizce emin olmadan kullanmamalı mıyım bit ilacını ve veterinere götürmeden nasıl anlayabilirimPapağanı anlayamam maalesef
Önlem amaçlı da ense damlası kullanılıyor aslında. Karar tamamen size ait...Peki sizce emin olmadan kullanmamalı mıyım bit ilacını ve veterinere götürmeden nasıl anlayabilirim
Hocam bir yerde gece kafesin üzerine beyaz bez veya cam bant koyun sabah kırmızı noktalar varsa bit vardır yazıyordu deneyeyim mi iş görür müÖnlem amaçlı da ense damlası kullanılıyor aslında. Karar tamamen size ait...
Evet deneyebilirsiniz, suluk kenarlarında da yuvalanırlar. Yine çok kaşınma, gece çırpınma vs gibi belirtiler olur.Hocam bir yerde gece kafesin üzerine beyaz bez veya cam bant koyun sabah kırmızı noktalar varsa bit vardır yazıyordu deneyeyim mi iş görür mü
Vazelini yiyebilir bence gerek yok. Eğer akar vs yoksa sırf yıpranmış diye bir şeyler sürmeyin. Çünkü onu yiyecek karaciğerini göz zevkimiz için bozmaya gerek yok benceHocam bi de kuş küçük olmasına rağmen ayakları çok yıpranmış gibi duruyor vazelin sürsem sıkıntı olur mu
Hocam göz zevki için değil de ayakları daha fazla yıpranırsa kanama olabilir diye düşündümEvet deneyebilirsiniz, suluk kenarlarında da yuvalanırlar. Yine çok kaşınma, gece çırpınma vs gibi belirtiler olur.
Vazelini yiyebilir bence gerek yok. Eğer akar vs yoksa sırf yıpranmış diye bir şeyler sürmeyin. Çünkü onu yiyecek karaciğerini göz zevkimiz için bozmaya gerek yok bence
Hocam bit testini yaptım görünürde bişey yoktu ama çok kaşınıyor ben yine de şüpheleniyorum ondan haftasonu veterinere götürcemEvet deneyebilirsiniz, suluk kenarlarında da yuvalanırlar. Yine çok kaşınma, gece çırpınma vs gibi belirtiler olur.
Vazelini yiyebilir bence gerek yok. Eğer akar vs yoksa sırf yıpranmış diye bir şeyler sürmeyin. Çünkü onu yiyecek karaciğerini göz zevkimiz için bozmaya gerek yok bence
Ense damlası uygular veteriner önlem amaçlıHocam bit testini yaptım görünürde bişey yoktu ama çok kaşınıyor ben yine de şüpheleniyorum ondan haftasonu veterinere götürcem
Veterinere gittikten sonra kafesi nasıl temizlememi önerirsiniz hocamEnse damlası uygular veteriner önlem amaçlı
Normalde ben telleri sirkeli su ile siliyorum. Kafes tabanı ve ızgara telini de sıvı sabun sünger ile yıkıyorum. Sizde o şekilde temizleyebilirsiniz.Veterinere gittikten sonra kafesi nasıl temizlememi önerirsiniz hocam
Öneri için sağolun hocamNormalde ben telleri sirkeli su ile siliyorum. Kafes tabanı ve ızgara telini de sıvı sabun sünger ile yıkıyorum. Sizde o şekilde temizleyebilirsiniz.
Rica ederimÖneri için sağolun hocam
Hocam ürün geldi nasıl uygulamaliyimÜrün doğru ama 100 ml e gerek yok. 10-15 ml yeterli gelir
B vitamiydi değil mi? yarım suluğa 5 damla. Haftanın 1-2 günü. Sulukta 8 saatten fazla kalmasınHocam ürün geldi nasıl uygulamaliyim