Hocam o kafesi başka bir kuş da kullandı onun dışkısı olabilir temizleyip yeniden yaptığında atayım fotoğrafKuyruğunun kesilmesinden ziyade dökülmüş olabilir. Dışkılarıda pek sağlıklı durmuyor. Bir veteriner kontrolünden geçirseniz iyi olur
Tamamdır hocamKafesin her yerini temizleyin madem.
Temizlememek için bahaneler üretiyorsunuz sankiYalnız o kuş da sadece 1 gün kullandı
Kafes altına peçete koymayı unuttuk ondan biraz üşeniyorum diyebilirimTemizlememek için bahaneler üretiyorsunuz sanki
Kuyruğunun kesilmesinden ziyade dökülmüş olabilir. Dışkılarıda pek sağlıklı durmuyor. Bir veteriner kontrolünden geçirseniz iyi olur
Aldığınız yere sorsaydınız keşke. Bu kadarını bilemiyorum. Sadece her iki durumda da b vitamini vermeniz gerekecek onu söyleyebilirim. Bt amin forte iyidir
Ürün doğru ama 100 ml e gerek yok. 10-15 ml yeterli gelirBt-amin Forte B Vitamini 100ml Bölünmüş Ürün - PttAVM.com - 2024
Bt-amin Forte B Vitamini 100ml Bölünmüş Ürün Bt-amin Forte B Vitamini 100ml - 2024www.pttavm.com
Bunu alayım mı iyi midir hocam
Hocam bir sorum daha da olacak kuş daha bebek teşhis konmadan bit ilacı kullansam sorun olur muÜrün doğru ama 100 ml e gerek yok. 10-15 ml yeterli gelir
Bebek dediğiniz kaç aylık?Hocam bir sorum daha da olacak kuş daha bebek teşhis konmadan bit ilacı kullansam sorun olur mu
Maalesef onu bilmiyorum ama 1 yaşından küçük olduğunu biliyorum fotoğraf atsam anlayabilir misinizBebek dediğiniz kaç aylık?
Papağanı anlayamam maalesefMaalesef onu bilmiyorum ama 1 yaşından küçük olduğunu biliyorum fotoğraf atsam anlayabilir misiniz