S sevaal Yeni Üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 29 Mar 2024 #1 Merhaba kuşumdur kuruma hastaligi oldu nasil yok izlemem gerekiyor basina gelen varmi neler yapabiliriz
Merhaba kuşumdur kuruma hastaligi oldu nasil yok izlemem gerekiyor basina gelen varmi neler yapabiliriz
Merve Moderatör Yönetici Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 8,004 Tepkime puanı 2,344 29 Mar 2024 #2 Merhabalar, belirtileri neler, iştahı, enerjisi nasıl? Bir videosunu ve yeni yapılmış dışkısını atar mısınız? Kuruma diye bir hastalık yoktur bu arada, zayıflamasına kuruma denir.
Merhabalar, belirtileri neler, iştahı, enerjisi nasıl? Bir videosunu ve yeni yapılmış dışkısını atar mısınız? Kuruma diye bir hastalık yoktur bu arada, zayıflamasına kuruma denir.
S sevaal Yeni Üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 29 Mar 2024 #3 merhaba, fotoğraf olarak mevcut dışkısında değişiklik yok fakat fotoğrafın nasıl ekleneceğini bulamadım
merhaba, fotoğraf olarak mevcut dışkısında değişiklik yok fakat fotoğrafın nasıl ekleneceğini bulamadım
S sevaal Yeni Üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 29 Mar 2024 #5 albümlerde en güzel kuş resimlerine ekleyebildim oradan bakabiliyormusunuz
S sevaal Yeni Üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 29 Mar 2024 #6 Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com
S sevaal Yeni Üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 29 Mar 2024 #7 https://streamable.com/ a ekledim oradan görebiliyormusunuz
Merve Moderatör Yönetici Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 8,004 Tepkime puanı 2,344 30 Mar 2024 #8 Attığınız linkteki kuş, benim kendi kuşumun konudaki video linkleri. Siz kendi kuşunuzun videosunu eklememişsiniz.
Attığınız linkteki kuş, benim kendi kuşumun konudaki video linkleri. Siz kendi kuşunuzun videosunu eklememişsiniz.