Merhaba evet şimdi Ventolin kullanıyorum . Düne göre bugün biraz iyi inşAllah yardımcı olacaktır . Buda etki etmezse Aviast alıp kullanacağım onu önerdiler .Sa
Sanırım Kuşunuzda solunum yolu hastalığı var
Merhaba evet şimdi Ventolin kullanıyorum . Düne göre bugün biraz iyi inşAllah yardımcı olacaktır . Buda etki etmezse Aviast alıp kullanacağım onu önerdiler .Sa
Sanırım Kuşunuzda solunum yolu hastalığı var
Tm inş iyileşir kuşMerhaba evet şimdi Ventolin kullanıyorum . Düne göre bugün biraz iyi inşAllah yardımcı olacaktır . Buda etki etmezse Aviast alıp kullanacağım onu önerdiler .
İyileşince bilgilendirin lütfen, çok üzüldüm..Merhaba evet şimdi Ventolin kullanıyorum . Düne göre bugün biraz iyi inşAllah yardımcı olacaktır . Buda etki etmezse Aviast alıp kullanacağım onu önerdiler .
Cevabınız için teşekkürler . Peki Ventolin şurubu vermeyelim mi şimdi . Bu ilettiğiniz ilacı alayım bugün o zaman .Kuşunuz astım. Sera’nın Bronchipur W temin edebilirmisin. Bitkisel bununla büyük ölçüde düzelme sağlar. Yine duruma göre yazarsınız son çare şurup uygularız..
Ahmet bey gökçen hanım ne derse onu yapın lütfenKuşunuz astım. Sera’nın Bronchipur W temin edebilirmisin. Bitkisel bununla büyük ölçüde düzelme sağlar. Yine duruma göre yazarsınız son çare şurup uygularız..
Cevabınız için teşekkürler . Peki Ventolin şurubu vermeyelim mi şimdi . Bu ilettiğiniz ilacı alayım bugün o zaman .
Ahmet bey gökçen hanım ne derse onu yapın lütfen
Sürekli direktif veriyor ya siz de uyguluyorsunuz onu demek istedim. Size iyi günler.Anlamadım Reyhan hanım ne demek istediniz? Biraz daha açarmısınız lütfen..
siz öyle görüyorsanız komikSürekli direktif veriyor ya siz de uyguluyorsunuz onu demek istedim. Size iyi günler.
Arkadaş? Şaka sizsinizsiz öyle görüyorsanız komikben acil durumlardan bilgisi olsun diye etiketliyorum arkadaşı. şaka gibisiniz gerçekten.
Sürekli direktif veriyor ya siz de uyguluyorsunuz onu demek istedim. Size iyi günler.
Yardımcı olmak istiyor. Bunda direktiflik göremedim ben sorun yok istediği gibi etiketliyebilir..
sen kimsin ya laf atan sensin. sana noluyo ? etiketlediğim insanın şikayeti olursa söyler. seni ilgilendiren bi durum yok ortada ARKADAŞ !Arkadaş? Şaka sizsinizbeni konuşturmayın siz benim muhatabım değilsiniz
Seviyenize düşmeyeceğim. Benim muhatabım olamazsınız siz.sen kimsin ya laf atan sensin. sana noluyo ? etiketlediğim insanın şikayeti olursa söyler. seni ilgilendiren bi durum yok ortada ARKADAŞ !
sen kimsin ya deli midir nedir. seviyeme düşmezmişSeviyenize düşmeyeceğim. Benim muhatabım olamazsınız siz.
Etiketlediğiniz insanla bir bağım vardır belkisen kimsin ya laf atan sensin. sana noluyo ? etiketlediğim insanın şikayeti olursa söyler. seni ilgilendiren bi durum yok ortada ARKADAŞ !
banane senin bağından. bilgili diye ben ona haber veriyorum. benim kuşum da hasta ona da yardımcı oldu. kafalar biraz düzgün çalışsın PLSEtiketlediğiniz insanla bir bağım vardır belkisonradan gelip ortalığı karıştıran siz olabilir misiniz? Bunlar size son laflarım. Hoşçakalın
Sen benim kafamı sorgulayacak en son insansın inan bana. Ben senin derdin ne çok iyi bilgi sahibiyim rahat ol bu bir. Please kelimesinin açılışının yazılışını bile bilmediğine eminim. İstersen ingilizce devam edebiliriz honey okay? Hadi bak işinebanane senin bağından. bilgili diye ben ona haber veriyorum. benim kuşum da hasta ona da yardımcı oldu. kafalar biraz düzgün çalışsın PLS![]()