Saadetkcktpc
Yeni Üye
Bir senedir yapıyor veterinere götürdün ama bisey diyemediler sindirim den olabilir dediler antibiyotik ve vitamin verdiler ama geçmediNe zamandır böyle yapıyor? Ağzının içini kontrol edin iyice.
Odasına götürdüm yarın sabah çekip göndereyim inşallah genel durumu iyi önceden çektiğim videolar var veterinere göstermek için çekmiştim öksürüyor gibi hareketleri var ama neşesi uçması iştahı iyiKuşun önden videosunu çekermisiniz ağız hareketini. Dışkı resmide paylaşın. Kuşunuzun genel durumu nasıl bunun dışında başka bir belirti varmı
Kafesini değiştirdim geniş boyasız kafes aldım ballı kraker vermiyorum kusumun sağlığı için elimden geleni yapıyorumBirde senin kafesin çok kalabalık ve küçük. Kuşa hareket alanı tanımalısın. O kafese 3 tünek çok fazla. Oyuncaklarıda var ve kilo durumunu normal yemlik takarak diyete sokabilirsiniz. Akıllı yemlikle çok yiyor olabilir. Düzenli egzersiz yaptırmalısınız. Ballı krakerdr vermeyin.
Güncel durumunu gün içerisinde paylaşırsınız. Dışkısını şuan altına peçete koyup 4-5 dışkı yaptıktan sonra dışkımın resmini çekip buraya yükleyinOdasına götürdüm yarın sabah çekip göndereyim inşallah genel durumu iyi önceden çektiğim videolar var veterinere göstermek için çekmiştim öksürüyor gibi hareketleri var ama neşesi uçması iştahı iyi
https://streamable.com/lhqqsp bide buna baksaniz10 gün kadar bol bol uçurun sonra gelişmeleri yazın. Ayrıca oilmix-s alın kilo vermesine yardımcı olur. Probiyotik 2 günde bir verin.
Eş alacaktım ama kayseride çalışıyorum ailemde konyada 2 ay aralıklarla memlekete gidince yavruları sıkıntı olur diye Eş alamadım dışkısı da normal dediginiz gibi ağzının içinde yemi çeviriyor kafesinin içine girincede saatlerce bu hareketi yapıyor.@Selçuk YÜKSEL hocam kur yapıyor olabilirmi. Agzında çünkü kuru yem çeviriyor gibi geldi dışkı bence belirleyici olur. Dışkıdada sorun yoksa normalse bence iki seçenek kalıyor, sindirim sıkımtısı veya kızgınlık. Kuş bu hareket dışında sağlıklı gibi
Öncelikle diyet ve egzersiz özen gösterin. Selçuk hocamın dedidği takviyeyi alın ve gözlemleyin. Yemlşk kısmıns dikkat edin akıllı yemliğe ya az yem koyun günlük olarak yada normal yemlşk kullanınEş alacaktım ama kayseride çalışıyorum ailemde konyada 2 ay aralıklarla memlekete gidince yavruları sıkıntı olur diye Eş alamadım dışkısı da normal dediginiz gibi ağzının içinde yemi çeviriyor kafesinin içine girincede saatlerce bu hareketi yapıyor.
Günlük ne kadar yemeliÖncelikle diyet ve egzersiz özen gösterin. Selçuk hocamın dedidği takviyeyi alın ve gözlemleyin. Yemlşk kısmıns dikkat edin akıllı yemliğe ya az yem koyun günlük olarak yada normal yemlşk kullanın