Berk Sönmez
Meraklı Üye
Bu gün 3. Günü 25inde akşam 8 de başladım sulphamazetineSulphamezatine kaç gün kullandınız?
Durum iyiye gidiyorsa bu tedaviyle yarıda kesmeyin bence.Genel olarak nasıl kuş?Bu gün 3. Günü 25inde akşam 8 de başladım sulphamazetine
Dün geceden dışkı örnekleri. Bu gün çekemedim sabah kafes kapısı açıktı sabahtandır neşesi çok iyi Allah'a şükür uçup ötüp geziyor odada.
Önce probiyotik takviyesi 2 gün ondan sonra flucana gelicem dimi?
Durum iyiye gidiyorsa bu tedaviyle yarıda kesmeyin bence.Genel olarak nasıl kuş?
Dün akşam ciddi anlamda çok kötüydü baya korktum. Kafes dibinde duruyordu tüneğe dahi çıkmıyordu ama. Bu gün Allah'a çok şükür sabahtandır uçup ötüyor. Neşesi çok iyi.Tamam ozman enerjisi iyiyse sulphamezatine tedavisini tamamlıyalım. Daha sonra flucan kullanırız...
Sevindim toparlamasına,yarıda keserseniz vücut gereksiz bağışıklık geliştirir ilaca sonra gerçekten ihtiyaç olduğunda işe yaramayabilir.Sonrada flucan la tamamen iyileşir umarım.Dün akşam ciddi anlamda çok kötüydü baya korktum. Kafes dibinde duruyordu tüneğe dahi çıkmıyordu ama. Bu gün Allah'a çok şükür sabahtandır uçup ötüyor. Neşesi çok iyi.
Tamamdır çok teşekkür ederim.Maflor güzel probiyotiktir. 3-4 damla ideal sorun yok. Birde probiyotiğin ağzını sıkıca kapatıp buzdolabında muhafaza edersen uzun süre bozulmaz...
Çok üzüldüm başınız sağolsun,geldiğinde hastaydı sanırım çok uğraştınız ama olmadıKuşum öldü arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Evet ilk geldiğinden beri rahatsızdı belki bi ümit düzeltebilirim diye çok çabaladım ama kurtaramadım.Çok üzüldüm başınız sağolsun,geldiğinde hastaydı sanırım çok uğraştınız ama olmadı![]()
Elinizden geleni yaptınız,çok hassas hayvanlar hastalandıkları zaman kurtarmak zor maalesef.Evet ilk geldiğinden beri rahatsızdı belki bi ümit düzeltebilirim diye çok çabaladım ama kurtaramadım.
Başınız sağ olsun. Sakın kendinizi suçlamayın. Geldiğinde hastaydı, belliydi. Elinizden geleni yaptınız.Kuşum öldü arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim.