Yaptım ama yemiyor mamayı zorla yedirmeye calıstım gozleri kapalı açmıyor hareket etmiyor ama nefes alıyorTarife baktınız değil mi yapın o yazılanları. Avcunuzdan yem yedirmeye çalışın. İlaçlarını içmesine dikkat edin.
Yaptım ama yemiyor mamayı zorla yedirmeye calıstım gozleri kapalı açmıyor hareket etmiyor ama nefes alıyorTarife baktınız değil mi yapın o yazılanları. Avcunuzdan yem yedirmeye çalışın. İlaçlarını içmesine dikkat edin.
Tamam siz yine de yedirin. Direnç kazansın. İlaçlı sudan içirin.(şırınga yolu veya damlalıkla ağzına bir damla damlatma)Yaptım ama yemiyor mamayı zorla yedirmeye calıstım gozleri kapalı açmıyor hareket etmiyor ama nefes alıyor
Biraz yedirmeyi başardım ama hic gozunu açmadıTamam siz yine de yedirin. Direnç kazansın. İlaçlı sudan içirin.(şırınga yolu veya damlalıkla ağzına bir damla damlatma)
Yedirmeye devam edin. Sürekli kontrol edin. İlaçlı sudan içmesini sağlayın yineliyorum.Biraz yedirmeyi başardım ama hic gozunu açmadı
İciriyorum surekli ve yanımda duruyor tesekkur ederim baska yapabilicrgim bisi kaldı mıYedirmeye devam edin. Sürekli kontrol edin. İlaçlı sudan içmesini sağlayın yineliyorum.
Şu an için dediklerimi yapın yarın veterinerden gerekirse serum takviyesi istenebilir.İciriyorum surekli ve yanımda duruyor tesekkur ederim baska yapabilicrgim bisi kaldı mı
Akşam bir akrabamız veterinere yazdım kuş yemiyor icmiyordu şırıngayla besledim onu hali olmamasına ragmen bana zar zor geldi son kez öptüm ama bu sabah ölmüştü elimden gelen her şeyi yaptım ama kurtaramadım.başka bir veteriner imkanı yok mu?kuşlardan anlayan bazı veterinerler var istanbulda mısınız?kabuksuz yem alıp elinizle vermeyi deneyebilirsiniz.birde besleme aparati oluyor fakat onu bilmeden yapmanız riskli olabilir.maşallah güzel bir hayvan.
Allah rahmet eylesin.Akşam bir akrabamız veterinere yazdım kuş yemiyor icmiyordu şırıngayla besledim onu hali olmamasına ragmen bana zar zor geldi son kez öptüm ama bu sabah ölmüştü elimden gelen her şeyi yaptım ama kurtaramadım.
Elma sirkeli suya batırılmış pamuklu çubukla o bölgeyi temizleyin sık sık. Kuşta hapşurma var mıydı?Merhabalar, kuşumun burnunun sol tarafı tamamen kapanmış ve o tarafı sürekli tüneğe sürtüyor.. Mantar mı yoksa akıntı kaynaklı tıkanıklık mı emin olamadım, ne yapmam gerekir
Elma sirkeli suya batırılmış pamuklu çubukla o bölgeyi temizleyin sık sık. Kuşta hapşurma var mıydı?
Oranlama olarak bir şey diyemiyorum ama direkt elma sirkesi yakıcı etki yapar onun suyla seyreltilmesi gerekir. Günde iki üç kez silebilirsiniz. Mantar ise o bölgeye troysd adlı kremi sürmeniz gerekir.Yoktu aslında ama bir hafta başka birine emanet ettim iş seyahatine çıktığım için, bugün geri aldığımda fark ettim..
Sirke/su oranı nasıl olmalı suyun, günde kaç kere silmeliyim? bir de ilave bir ilaç kullanmam gerekir mi?
Elma sirkeli su gibi tuzlu su da bu konuda işe yarayacaktır aklınızda bulunsun. Kuşu gözlemleyin nefes alıp verirken kuyruğu atıyor mu, hapşuruyor mu, burun akıntısı var mı?teşekkür ederim şimdi hemen siliyorum, mantar olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Elma sirkeli su gibi tuzlu su da bu konuda işe yarayacaktır aklınızda bulunsun. Kuşu gözlemleyin nefes alıp verirken kuyruğu atıyor mu, hapşuruyor mu, burun akıntısı var mı?