dışkı resmini istediğinizi konuda görmedim ben sadece video üzerinden bu şekilde teşhiste bulunanlara söyledim sizide hedef göstermedim sadece yansımasına bu tarz sesler çıkarıyorsa ve hareketliyse bir sorun olmaz kuş yeni alındığı içinde ishali varsa bu normal
onun dışında sürekli böyle ses çıkarıyorsa bu hastalık olabilir diyede belirttim uzun süre kuş beslemek bazı tecrübeler getiriyor her kuş özellikle erkekler kendi yansımalarına bu tarz sesler çıkarıyor konuşmaya başladığında da konuşur önemli olan başka belirti var mı, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu videoda gözüken hiç bir şey hastalık belirtisi değil
ayrıca sizinde oldukça yanlış teşhisleriniz olduğunu biliyorum ve bizzat tecrübe ettim virütik bir hastalığa az kalsın kursak mantarı diye anti fungal ilaç kullanıyordum sizi dinleseydim ve şuan kuşum oldukça sağlıklı ama yinede kendi yansımasına aynı şekilde sesler çıkarıyor
edit: ishale normal dediysemde kısa süreli 2-3 gün gibi alışma sürecinde normal sıvı dışkı olması konu sahibi net zaman söylememiş bende yakın zamanı bir kaç gün olarak düşündüm