Açıkçası dışkıları e-coli dışkısına benziyorKuşumun dışkısı hastalıklımı
Dışkıları aynı görünüyorDışkısının son durumu sarılıklar yem kırıntıları dışkı koyu yeşil açık yeşil arası bir renk ve biraz katılaşmış sıvıdan
Bulaşır. Aynı kafeste anlaşamazlar, dışarda anlaşmaları da meçhulMerhabalar ben sultan papağını almayı düşündüm kuşumdan sultan papağınıma hastalık bulaşırmı kuşuma arkadaş olsun istedim
Çıkmadık candan ümit kesilmez. E coli dışkılarına benziyor demişim ona yönelik bir girişim oldı mu?Saolun galiba benim kuşum yakın zamanda gidecek karnına dokununca göğüs kemiği hisediliyor galiba kuruması var allah korusunda öyle düşünüyorum
Hemen düzelmesi beklenemez zaten. Biraz daha vakit feçmesi gerekir. Kafes dışına çıkartıp çok yormayın. Kafesinde dinlensin.Veterinerin verdiği antibiyotikle tüm hastalıklarını ishalini ve sindirimlerini düzenler dedi ve biraz sanki iyi oldu ama bilmem bugün birtane dışkısını katı ve normal yaptı
Şu an almanızı tavsiye etmem. Hali hazırda evde hasta bir kuş varken...Ve sultan p. La ayrı kafeste olurlarmı?
Neden aviast verdi solunumdan mı şüphelendi? Doğru eşleştirmeyse zararı olmaz bunun ama solunumluk bir problem olduğunu düşünmemiştimVe kuruma hastalığı olsa dışkısı nasıl olur ve doktora bugün götürdüğümüzdr yine bir ilaç verdi https://streamable.com/t4nn1c