Yunus Emre Zandolu
Meraklı Üye
en son popo resmini attım ona da bakar mısın niye böyle 3 4 gündürTm o zmn ortama alışmış zaten kuşta da ishal yok
en son popo resmini attım ona da bakar mısın niye böyle 3 4 gündürTm o zmn ortama alışmış zaten kuşta da ishal yok
Kuşunuzun fotoğrafını da ekleyebilir misiniz
Kuşun dışkı fotoğraflarını at ama yeni yaptığı dışkıların fotoğraflarını tabanada tolet kağıdı koyun. Kuş kafes tabanında neden uyuyor
Tolet ? Tuvalet? MiKuşun dışkı fotoğraflarını at ama yeni yaptığı dışkıların fotoğraflarını tabanada tolet kağıdı koyun. Kuş kafes tabanında neden uyuyor
Evet tuvalet kağıdı koyun rulo şeklinde olanları kastediyorumTolet ? Tuvalet? Mi
Kuşun dışkı fotoğraflarını at ama yeni yaptığı dışkıların fotoğraflarını tabanada tolet kağıdı koyun. Kuş kafes tabanında neden uyuyor
gündüz çekmiştim onu beli biraz daha karanlıktır diye altta uyuyordur. şimdi yukarıda uyuyorKuşun dışkı fotoğraflarını at ama yeni yaptığı dışkıların fotoğraflarını tabanada tolet kağıdı koyun. Kuş kafes tabanında neden uyuyor
evet 3 4 gündür öyle yapışıyor hepPopo fotosunu gördüm ancak pek birşey anlaşılmıyor. Dışkı yapışıyormu
Yarın mutlaka dışkı fotoğrafı atın, net olsun ve dışkı yapar yapmaz foto atıngündüz çekmiştim onu beli biraz daha karanlıktır diye altta uyuyordur. şimdi yukarıda uyuyor
Kabızlık var sanırım. Marul, salatalık vb. Sebze meyve verin ve de yapışan dışkıyı temizleyinevet 3 4 gündür öyle yapışıyor hep
fotoğraftaki gibi işte. peçete koydum toplu şekildetekrar atacağımBeyaz dışkı pankreas sorununu işaret eder ama etrafa leke bırakmaz bir kaç sorununuz daha var sanırım veterinere götürseniz iyi olur
tamamdır atacağımYarın mutlaka dışkı fotoğrafı atın, net olsun ve dışkı yapar yapmaz foto atın![]()
temizliyorum sürekli ama baya kötü duruyor tüy de kalmadı o çevredeKabızlık var sanırım. Marul, salatalık vb. Sebze meyve verin ve de yapışan dışkıyı temizleyin
Kuşunuz hasta maalesef ve bana göre durumu ciddi uzaktan çoğu kişi anlayamaz bulunduğunuz bölgede kuş veterineri bulmaya bakınevet 3 4 gündür öyle yapışıyor hep
Pankreas sorununda da dışkı yapışabilr kuru ve sert olur kıl gibi uzar aşağıya beyaz veya açık yeşil olur böyle birşeyse ilaç tavsiye edebilirim ama bence kuşunuz böyle bile olsa başka sorunları da var bakteri olabilir mantar olabilir vstemizliyorum sürekli ama baya kötü duruyor tüy de kalmadı o çevrede
Yapışan dışkı tüylere yapışıyor mu yoksa bulaşıyor mu? Temiz bir peçeteyi hafif ıslatın ara ara korkutmadan popo kısmını temizleyin çok kirlenirse, mikrop kapmasın temizlemeye çalışıp. Dışkı bir kaç tane daha ekleyin. Suyuna tam dolu suluğa 2-3 damla elma sirkesi ekleyin. Dışkı etrafında renkli leke bırakıyor ise ya enfeksiyon ya mantar var denilir ama tabi tahlil çok daha iyi eğer götürme imkanınız varsa bir veterinere götürün zaman kaybetmeden.evet 3 4 gündür öyle yapışıyor hep
Hadi yaKuşunuz hasta maalesef ve bana göre durumu ciddi uzaktan çoğu kişi anlayamaz bulunduğunuz bölgede kuş veterineri bulmaya bakın
yapışıyor temizlemeye çalışıyorum ama iyice temizlenmiyorYapışan dışkı tüylere yapışıyor mu yoksa bulaşıyor mu? Temiz bir peçeteyi hafif ıslatın ara ara korkutmadan popo kısmını temizleyin çok kirlenirse, mikrop kapmasın temizlemeye çalışıp. Dışkı bir kaç tane daha ekleyin. Suyuna tam dolu suluğa 2-3 damla elma sirkesi ekleyin. Dışkı etrafında renkli leke bırakıyor ise ya enfeksiyon ya mantar var denilir ama tabi tahlil çok daha iyi eğer götürme imkanınız varsa bir veterinere götürün zaman kaybetmeden.
Eger ishal varsa sebze meyve iyice kötü yapar bence emin olmadan vermeyin salatalık falan yeşillikKabızlık var sanırım. Marul, salatalık vb. Sebze meyve verin ve de yapışan dışkıyı temizleyin