Metehan08626
Yeni Üye
Dişiye benziyor cere bölgesi tele gelmiş tam göremiyorum
Pembe tonların cere rengi
Evet ama o konuya resdimleri atmalısınız cinsiyet,ırk ve yaş hakkında konu açmak yasak.Bilgi sahibimisiniz bu konuda
Konu başlığını bulamamıştım bende en yakın olan başlığı seçtim. Buna ek olaraktan zaten cinsiyette dolaylı olaraktan üremeyle alakalı yardımcı olmadıgınız için teşekkür ederim.Evet ama o konuya resdimleri atmalısınız cinsiyet,ırk ve yaş hakkında konu açmak yasak.
Yeni konu oluşturarak bulamazsınız ve sitenin üstünde kocaman yazısı var zaten tıklarsanız< site açılır okumamışsınız kuralları.Rica ederim.Konu başlığını bulamamıştım bende en yakın olan başlığı seçtim. Buna ek olaraktan zaten cinsiyette dolaylı olaraktan üremeyle alakalı yardımcı olmadıgınız için teşekkür ederim.
Evet ama o konuya resdimleri atmalısınız cinsiyet,ırk ve yaş hakkında konu açmak yasak.
ismimim altında hemen altında yazan şey dikkate alınırsa olabilir böyle şeyler bidahakine dikkat ederim ama bildiğiniz halde bilgi vermemeniz sizin tercihiniz en azından yazacak olana engel olmazsanız sevinirim.Yeni konu oluşturarak bulamazsınız ve sitenin üstünde kocaman yazısı var zaten tıklarsanız< site açılır okumamışsınız kuralları.Rica ederim.
Zaten okudum ama belliki siz kuralları okumadan rastgele birşeyler yapmaya çalışmışsınız onu diyorumismimim altında hemen altında yazan şey dikkate alınırsa olabilir böyle şeyler bidahakine dikkat ederim ama bildiğiniz halde bilgi vermemeniz sizin tercihiniz en azından yazacak olana engel olmazsanız sevinirim.
Evet saçma sapan oldu sayenizde ne soruyorum ne konuşuyoruz demi amaZaten okudum ama belliki siz kuralları okumadan rastgele birşeyler yapmaya çalışmışsınız onu diyorum![]()