kuşumun boğazına bir şey kaçtı

minikkuşbıdık

Yeni Üye
öncelikle herkese merhabalar ilk defa forum kullanıyorum. benim bıdık adında bir kuşum var yaklaşık 2 buçuk yıldır bizimle ailecek onu çok seviyoruz ancak dün öğleden sonra birden halsizleşti kusmaya başladı. kustuğu şeylere baktığımda sandalyemin kumaş tarzı plastik gibi bir şeyi kemirdiğini ve boğazında kaldığını gördük. sonrasında gözlerini kapayıp kanatlarını açmaya başladı onun için çok endişeleniyorum.bugün biraz daha kendine geldi ancak yem yiyor su içiyor içtiğini yediğini kusuyor. şuan gözlerini kapayıp peteğin üstünde tüylerini kabartarak bekliyor.ne yapmam gerek zehirlenmiş olabilir mi bugün pazar olduğu için veterinere götüremiyorum. inşallah yarına kadar hayatta olursa veterinere götüreceğim.acil yapmam gereken bir şey var mı lütfen yardımcı olun.

Ağzına 1 damla zeytinyağı damlatın içine ama. Popo deliğine içine de 1 damla zeytinyağı damlatılın.

Ağzına 1 damla zeytinyağı damlatın içine ama. Popo deliğine içine de 1 damla zeytinyağı damlatılın.
acil yapmam gerekir mi şuan evde tek olduğum için yapmam birde veterinere gitmem gereklimi.birde şuan boğazında bir şey kaldığını düşünmüyorum kustuklarında hiç bir parça yok şuan sadece halsiz şekilde peteğin üstünde gözlerini kapayıp tüylerini kabartarak duruyor.

Ve yarını beklemeyip şimdi götürmelisiniz veterinere.

Geri