çok geçmiş olsun. kırık olduğu için tepki vermiyordur iyileştikçe düzelir. bence bu süreçte tünekleri çıkarın yemi suyu yere koyun kendini zorlamasın dinlensin bol bol. kalsiyum yönünden güçlü besinler yesin (yumurta, yumurta kabuğu, susam, badem, yeşil yapraklı sebzeler, kereviz sapı, brokoli, roka...)
çok geçmiş olsun. kırık olduğu için tepki vermiyordur iyileştikçe düzelir. bence bu süreçte tünekleri çıkarın yemi suyu yere koyun kendini zorlamasın dinlensin bol bol. kalsiyum yönünden güçlü besinler yesin (yumurta, yumurta kabuğu, susam, badem, yeşil yapraklı sebzeler, kereviz sapı, brokoli, roka...) morluk var mıydı bacağında?
Şöyle, kırıldıginda herhangi bir morluk yoktu ama ayağı yukarı kalkıktı hic koyamıyor Yere. Üniv hayvan hastanesine götürdum orada ilk bas sardılar sonra morarma oldu daha oradan çıkmadan. Allahtan hemen fark ettim. Sonra tekrar açıp tekrar sardılar bi 10 dk bekledik bu kez morarmadi çok şükür sonra çıktık geldik arada evde bakıyorum morarma var mı diye ama yok su an. Sadece sargida olunca da ayağı dışa dönük duruyor oyle kaynar diye korkuyorum.onerileriniz ocin teşekkür ederim ama yumurta vs hic sevmiyor. Cay iciyor maydonoz yiyor değişik zevkleri var