işte o zaman elmden çekeceği olurdugeldiğiniz zaman kuşçu size kusura bakmayın ablam satmışım deyip 40 lira tutuştursa elinize ne yaparsınız![]()
Öyle düşünerek güvendiğim bir kuşçuya verdim bugün. O iyi olsunda varsın unutsun alışır yine ne yapalımGüvenilir bir yerse bence sıkıntı olmaz ama orada diğer kuşlara yani o ortama tekrar girmesi sonra eve dönmesi biraz depresif olabilir başlarda tabi sizi unutacak değil ama bence bi tanıdığınız varsa bakabilecek ona bırakmanız daha iyi olur ama yoksa kuşçu güvenilirse götürün derim evde yalnız asla kalmamalı
Ağlarım oda geri getirir kusumugeldiğiniz zaman kuşçu size kusura bakmayın ablam satmışım deyip 40 lira tutuştursa elinize ne yaparsınız![]()
Teşekkür ederim hallettimTanıdığım bi arkadaşımın kuş oteli var özelden yazarsan num veririm..
Kıyamadım ya kuşum biraz hasta vitamini felan var ve verdiğim kuscunun söylediğine göre kuruma hastalığıda varmışkimseye bırakmanıza gerek yok yemini suyunu doldurun gidin kendi kafesini açıp kaçacak hali yok ya bende 9 günlüğüne gitmiştim geldiğimde yerli yerinde yemini yiyordu
Hasta olduğu için tek bırakamadım7 gün yemi ve suyu yeter. Çift suluk takarsın en kötü. Birkaç dal darı da asarsın kafese.
Tanıdığım bi arkadaşımın kuş oteli var özelden yazarsan num veririm..