Değişik
Yeni Üye
Çok teşekkür ederim sağolun var olunKuşunuzu en iyi siz tanırsınız, dediğim önerilerden uygulamak istediğinizi uygulayın umarım istediğiniz gibi bir bağ kurulur aranızda
Çok teşekkür ederim sağolun var olunKuşunuzu en iyi siz tanırsınız, dediğim önerilerden uygulamak istediğinizi uygulayın umarım istediğiniz gibi bir bağ kurulur aranızda
Rica ederim sizde sağolun var olunÇok teşekkür ederim sağolun var olun
Ben bir şey söyleyecektim kuşumu kafesten çıkaramıyorum sadece avuçlarsak çıkıyor abim hızlıca çıkarabiliyor öbür türlü hiçbir türlü çıkmıyor ben eldivenle avuçlamaya çalışınca da tırnağı takılıyor nasıl çıkarabilirim ısırmasından çok korkuyorum yani ben de biliyorum bir şey olmayacağını ama çok korkuyorumRica ederim sizde sağolun var olun
Korkunuzu yenmeniz gerekiyor, küçücük kuş size ne yapabilir ki diye düşününBen bir şey söyleyecektim kuşumu kafesten çıkaramıyorum sadece avuçlarsak çıkıyor abim hızlıca çıkarabiliyor öbür türlü hiçbir türlü çıkmıyor ben eldivenle avuçlamaya çalışınca da tırnağı takılıyor nasıl çıkarabilirim ısırmasından çok korkuyorum yani ben de biliyorum bir şey olmayacağını ama çok korkuyorum
Korkunuzu yenmezseniz bu kuşunuz için travmatik bir olaya dönüşür, belkide dönüşmüştür bile, parmağınıza gelmeye alıştırın bence, istemediği bişeyi zorla yaptırmayınKorkunuzu yenmeniz gerekiyor, küçücük kuş size ne yapabilir ki diye düşünün
Zaten kafesteyken elime geliyor ama elimi dışarıya yaklaştığımda geri uçuyorKorkunuzu yenmezseniz bu kuşunuz için travmatik bir olaya dönüşür, belkide dönüşmüştür bile, parmağınıza gelmeye alıştırın bence, istemediği bişeyi zorla yaptırmayın
Pes etmeden yapın çıkar, konuşarak sakinleştirin yavaş hareketlerde bulununZaten kafesteyken elime geliyor ama elimi dışarıya yaklaştığımda geri uçuyor