ShahmarAzeGs
Paylaşımcı Üye
Kuluçka sürecinde normaldir zamanla dışkılar küçülmeye başlar.@ADRIAN Abicim 3 yumurtada kaldı daha yumurtlamadı + hiç yuvadan çıkm ıyor ara sıra çıkıyor yem yiyor dışkısını yapıyor giriyor yumurtanın üstünde yatıyor.. dışkısıda kocaman bu normalmı acaba böyle büyük dışkı yapması ?
Tamam abicim anladım teşekkür ederim.. kusura bakma rahatsız ediyorum.. bişe sorayımayın 11i yumurtladı ilk yumurtayı acaba yavru olursa ayın kaçı çıkar? kaç gün sonra yavrular çıkıyor yumurtadan ?Kuluçka sürecinde normaldir zamanla dışkılar küçülmeye başlar.
Işıkla kontrol edersin dolu mu boş mu diye, yavruların yumurtadan çıkışı genelde 18. gün gerçekleşir bazen bu süre 21 güne kadar uzayabilir.Tamam abicim anladım teşekkür ederim.. kusura bakma rahatsız ediyorum.. bişe sorayımayın 11i yumurtladı ilk yumurtayı acaba yavru olursa ayın kaçı çıkar? kaç gün sonra yavrular çıkıyor yumurtadan ?
Anladım abicim çok saol ALLAH Razı olsunIşıkla kontrol edersin dolu mu boş mu diye, yavruların yumurtadan çıkışı genelde 18. gün gerçekleşir bazen bu süre 21 güne kadar uzayabilir.
Rica ederim kardeşimAnladım abicim çok saol ALLAH Razı olsun
Yavrulardan erkek olanın adını Melih koyabilirsin.Benim adımla yaşasın.Tamam abicim anladım teşekkür ederim.. kusura bakma rahatsız ediyorum.. bişe sorayımayın 11i yumurtladı ilk yumurtayı acaba yavru olursa ayın kaçı çıkar? kaç gün sonra yavrular çıkıyor yumurtadan ?
Başım Gözüm üste )Yavrulardan erkek olanın adını Melih koyabilirsin.Benim adımla yaşasın.![]()
Kuyrukta düşme var altı da şiş görünüyor yüksek ihtimalle yumurta var.Değerli üstadlar yeni konu açmak istemedim burdan sormak istedim . Sizce yumurta varmı son zamanda kuyruk çok aşağı yukarı oynuyor. Agresif biraz ve sakin + hafif tüy kabartıyor.
@ADRIAN ,
Beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Çünkü kızgınlıksa kuşunuz kırar illaki@ADRIAN Selam abicim kuş 22-23 gün oldu yumurtayalı ama hala çıkmadı yavru şimdi yumurtaya işikla baktım boş sanki sadece içi sarı gözüküyor yavru falan gözükmüyor.. yumurtaları yuvadan alayımmı acaba? kuş hiç yumurtadan kalkmıyor (
22-23 gün oldu bende bugun baktım yumurta boş.. bekleyeyim bakayım nolur hayırluısı ) TeşekkürlerBeklemekte fayda var diye düşünüyorum. Çünkü kızgınlıksa kuşunuz kırar illaki
Vallah bAKtımiçinde hiç birşey gözükmüyorEk:Kesin boş olduğuna emin olduktan sonra alın.
22 23 gün oldu demişsin, al altından yumurtaları.@ADRIAN Selam abicim kuş 22-23 gün oldu yumurtayalı ama hala çıkmadı yavru şimdi yumurtaya işikla baktım boş sanki sadece içi sarı gözüküyor yavru falan gözükmüyor.. yumurtaları yuvadan alayımmı acaba? kuş hiç yumurtadan kalkmıyor (
aynen abicim 22-23 gün oldu.. tamam alırım.. Alırsam bi sıkıntı olmaz kuş için dimi ?22 23 gün oldu demişsin, al altından yumurtaları.