Gülsarı Meraklı Üye Katılım 26 Eki 2016 Mesajlar 159 Tepkime puanı 60 9 Kas 2016 #21 Bence yemlikleri çıkar küçük saklama kabi koy bir tane ortaya hayvan hayvan rahat rahat yemini yesin sende rahat et
Bence yemlikleri çıkar küçük saklama kabi koy bir tane ortaya hayvan hayvan rahat rahat yemini yesin sende rahat et
turabi Yeni Üye Katılım 8 Kas 2016 Mesajlar 34 Tepkime puanı 3 9 Kas 2016 #22 saklama kabı derken küçük kase seklinde cam kaplardan zemine mi koyulmasını tavsiye ediyorsun?
M mücahit Meraklı Üye Katılım 24 Eki 2016 Mesajlar 169 Tepkime puanı 25 9 Kas 2016 #23 Gülsarı' Alıntı: Bence yemlikleri çıkar küçük saklama kabi koy bir tane ortaya hayvan hayvan rahat rahat yemini yesin sende rahat et Genişletmek için tıkla ... denedim ama nereye koyarsam koyayım kakasını yapıyor içine
Gülsarı' Alıntı: Bence yemlikleri çıkar küçük saklama kabi koy bir tane ortaya hayvan hayvan rahat rahat yemini yesin sende rahat et Genişletmek için tıkla ... denedim ama nereye koyarsam koyayım kakasını yapıyor içine
Gülsarı Meraklı Üye Katılım 26 Eki 2016 Mesajlar 159 Tepkime puanı 60 9 Kas 2016 #24 mücahit' Alıntı: denedim ama nereye koyarsam koyayım kakasını yapıyor içine Genişletmek için tıkla ... Ondan kurtuluş yok
mücahit' Alıntı: denedim ama nereye koyarsam koyayım kakasını yapıyor içine Genişletmek için tıkla ... Ondan kurtuluş yok
berna Yeni Üye Katılım 9 Kas 2016 Mesajlar 75 Tepkime puanı 17 9 Kas 2016 #25 biraz daha büyüyünce bırakacaktır diye düşünüyorum. benim ufaklıklarda kafese ilk alışma dönemlerinde yemliğin içinden çıkmıyorlardı. zamanla bıraktılar
biraz daha büyüyünce bırakacaktır diye düşünüyorum. benim ufaklıklarda kafese ilk alışma dönemlerinde yemliğin içinden çıkmıyorlardı. zamanla bıraktılar
Süleyman Kara Paylaşımcı Üye Katılım 30 Eyl 2013 Mesajlar 476 Tepkime puanı 137 10 Kas 2016 #26 Aynen öyle, bir ortama yeni gelen yavru kuşlar illa ki bu hareketleri yapıyor.