M manes Yeni Üye Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 24 Tem 2023 #1 Kuşum Tomris Bursa-Nilufer- Çalı mevkide kaybolmuştur. Gören ya da bulup evine alan varsa Allah rızası için haber versin. Aramadığım yer paylaşmadığım site kalmadı.
Kuşum Tomris Bursa-Nilufer- Çalı mevkide kaybolmuştur. Gören ya da bulup evine alan varsa Allah rızası için haber versin. Aramadığım yer paylaşmadığım site kalmadı.
M manes Yeni Üye Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 24 Tem 2023 #2 Tomris ( Ekli dosyalar 1000026974.jpg 701.7 KB · Görüntüleme: 25
htchaticeonem9 Emektar Üye Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1,197 Tepkime puanı 366 25 Tem 2023 #3 Ben de bugün bizim evin orada öten muhabbet kuşu sesi duydum, kuşlarım onun sesine çok tepki verdiler. Sizinkine de üzüldüm Nasıl kaçtı?
Ben de bugün bizim evin orada öten muhabbet kuşu sesi duydum, kuşlarım onun sesine çok tepki verdiler. Sizinkine de üzüldüm Nasıl kaçtı?
M manes Yeni Üye Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 25 Tem 2023 #4 İl dışına çıktığım için komşuma emanet etmiştim çocuklar oynarken kaçırmış maalesef aramadığım yer bakmadığım ağaç kalmadı ama bulamadım(
İl dışına çıktığım için komşuma emanet etmiştim çocuklar oynarken kaçırmış maalesef aramadığım yer bakmadığım ağaç kalmadı ama bulamadım(
htchaticeonem9 Emektar Üye Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1,197 Tepkime puanı 366 25 Tem 2023 #5 manes' Alıntı: İl dışına çıktığım için komşuma emanet etmiştim çocuklar oynarken kaçırmış maalesef aramadığım yer bakmadığım ağaç kalmadı ama bulamadım( Genişletmek için tıkla ... Maalesef üzücü ve sinir bozucu bir durum Allah sabır versin, çok geçmiş olsun.
manes' Alıntı: İl dışına çıktığım için komşuma emanet etmiştim çocuklar oynarken kaçırmış maalesef aramadığım yer bakmadığım ağaç kalmadı ama bulamadım( Genişletmek için tıkla ... Maalesef üzücü ve sinir bozucu bir durum Allah sabır versin, çok geçmiş olsun.