pek sağlıklı olmaz kızıştırıcı besinleri kesinMerhabalar dişi kuşumun yavruları oldu beş tane ve en büyüğü iki haftalık, henüz yem kırmayı bile öğrenmediler. Erkek, tekrardan dişi kuş ile çiftleşti bir kez daha yumurtlama ihtimali var mı acaba? Üst üste yumurtlanabilir mi?
Kızıştırıcı besinler ne oluyor? Ben onlara yumurta, elma, marul gibi besinleri veriyorum normal zamanda. Bir daha yumurtlamasını üst üste sağlıklı bulmadığım için endişeliyimpek sağlıklı olmaz kızıştırıcı besinleri kesin
yumurta ,kızıştırıcı mama ve vitaminler bal pekmezKızıştırıcı besinler ne oluyor? Ben onlara yumurta, elma, marul gibi besinleri veriyorum normal zamanda. Bir daha yumurtlamasını üst üste sağlıklı bulmadığım için endişeliyim
vitamininizin markası ne bazıları kızıştırıcı olmuyor ek olarak elma verin kızgınlığı alıryumurta ,kızıştırıcı mama ve vitaminler bal pekmez
Markası ozzy, goldvit. Çiftleştiler ne yapmam gerek tekrar yumurtlar mı?vitamininizin markası ne bazıları kızıştırıcı olmuyor ek olarak elma verin kızgınlığı alır
belli olmaz dişi yavrulara tek başına bakabilir mi sizce bakabilirse erkeği ayırınMarkası ozzy, goldvit. Çiftleştiler ne yapmam gerek tekrar yumurtlar mı?
Erkek gidip yediriyor beraber, bilmiyorum...belli olmaz dişi yavrulara tek başına bakabilir mi sizce bakabilirse erkeği ayırın