Kuşum sabaha karşı yeşil kusmaya başladı

esincicikuş

Yeni Üye
Dün öğleden sonra kuşum halsizdi. Yemek çok az yemişti. Ben de dal darı verdim biraz yedi sonra kusmaya başladı. Sabaha karşı da kusmaya başladı ama bu kez yeşil gibi kusuyordu sanki. Sonra az dışkı yapıyordu. Aslında dışkıları sümüksü gibi hatta son üç dört tanesi sadece sümük gibi sarı ve yapışık. iştahı yok yemiyor. Önceki hastalığı(kursak mantarı) gibi değil o zaman hiç hareket yoktu ama şimdi yine biraz daha hareketli gibi yine biraz daha ötüyor ve yakalamaya çalıştığımızda kaçıyor gibi. Lütfen acilll yanıt verin.
p5xs6v7.jpg

Düzenleme
Bu sümük gibi olan şey dışkıdan olmayabilir kustuğundan da olabilir takip edeceğim. Çok fazla öğürme hareketi yapıyor. Bir Dışkı yaptı yeşil kısım yok beyaz ve suluydu.

Kuşun durumu iyi değil. Mikostatin veyahut triflucan var mı elinizde? Mikostatin varsa sabah 1 damla,akşam 1 damla ağzına damlatın. 10 gün devam edin. Gelişmeleri yazın.

Mikostatin var kullanmaya başladım. Videodan sonra bir daha öğürme kusma olmadı. Arpa buğdayları ezip verdiğim de biraz da olsa yiyiyor. Dışkısı yine az ve yeşil kısmı fazla ve mukus gibi. Fotoğraftaki gibi.
p38s20b.jpg

Geri