Birçok kişi bu ürünün işe yaramadığını söylüyor ama ben faydasını bariz şekilde gördüm.Kapalı kutu ürün EuroGold un konuşturan yem adı altında. Versele Laga yem ile birlikte karıştırıp veriyorum.
sımdı sole bısı soylemek ıstıyorum benım dısım kursak mantarından öldu aynı anlattıgınız gıbı kusucak gıbı bogazına bısı takılmıs gıbı yapıordu bende maydanoz vermısdım mamaya karıstırıp o takıldı sandım ama mantarmıs fark edemedım gec kaldım anladıgımda cok gecdı mantar yuzunden ac kalıp kurumayada yakalanmısdı kotu bır deneyım oldu artık bu konuda bılgılendım ınsallah sızın oyle bırsey yokdur ustalar onerıde bulunmuslar tek tek okudum sız ılac bulundurun emın oldugunuzda kullanırsınız elınızın altında bulunması ıyı olur benım gıbı kotu bır deneyım yasamamak ıcın ınsallah kusunuzun omru cok uzun ve saglıklı olur masallah kusunuzaÇok teşekkür ederim yalnız bugün kafama takılan bir durum daha var bugünde tam tersi çok sakin. Dışarı çıkarttım zor zar uçurttuk. Fakat sürekli bi ağzını açma ve kafayı ağır ağır sallama durumu var. Dün sabah maydonoz vermiştim çok da severek yiyo. Acaba boğazına mı takıldı diye düşünmeye başladım. Boğazına bi şey takıldığını nasıl anlarım ne yapmam gerek ve herhangi bir kötü durumu olur mu? İşin açıkçası bundan dolayı kuşumu kaybedicem diye çok korkuyorum. Bu gidişle bir daha maydonoz vermemeyi planlıyorum.
Mikostatin mantar icin mi hocam? Bir de surubu nasil uygulicam kusuma suyuna katarak mi?Eczaneler bir saat daha açık, siz her ihtimale karşı eczaneden mikostatin şurup alın, evde bulunsun. Nihayetinde şüphe var ve rahatsızlığa erken müdahale etmek her zaman daha iyidir.
Pek tatlı, bir şey var gibi de durmuyor şu an ama arkadaşın dediğini yaparsanız iyi olur. Normalde de evde mikostatin bulunsun, mantar sinsidir. Bazen kendini belli etmez anında alır götürür, ne olur ne olmaz siz bulundurun.Hareketi yapmayı bıraktı şu an demin daha bi uykulu gibiydi şu an biraz kendine geldi gibi hatta parmağımla bu şekilde oyun bile yapmaya başladı Umarım kuşumda bir problem yoktur çünkü çok bağlandım.
Eczaneden damlalık alın, damlalık ile kullanın ki ilacın kendisinde de damlalık var zaten ama siz ayrıca da alın. 1,5 lira bir şey olması gerekiyor en fazla. Tabiki şırınga da olur ama damlalık daha iyi olur.Cok tesekkur ederim ilginiz icin. Malesef ki eczaneye yetisemedim zaten 18.30 gibi gittigimde eczane kapanmisti. İsparta da cumartesi gunleri de acik degiller. Dediginiz gibi daha iyi gozlem yapip emin oldugumda baslicam ilaca. Sanirim siringa araciligiyla agzina damlaticam ilaci. Pazartesi gunu hemen dediginiz ilaci bulundurucam evde. Tekrar hepinizden allah razi olsun cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin.