Kuşum operasyon geçirdi keyfi yok

Ameliyattan sonra bir 10gün geçtikten sonra değerlendirelim. Arada olması normal ben bir sıkıntı göremedim tabi selçuk hıcamda bir baksın. Başka herhangi bir olumsuz gözlemlediğiniz bişey varmı
Hic boyle bi sey yapmiyordu cok tedirgin oldum, gozlerini kapatiyor ve boyle yapiyor hareketli ama gecmiyor surekli kafasi ve kanadini boyle refleks gibi titretiyor🥺

Kullandığınız yem nedir. Ekstra birşey verdinizmi tohum dışında. Dışkı siyah gözüküyor siyahmı.

Peceteye gecirdim diye oyle oldu sanirim siyah degildi normal renkti. Kullandigim yemi bittigi icin farkli bir yem vermek zorunda kaldim her yemi yemedigi icin bunu da cok yemiyor mecburen yedi ama.
Güncel 3-5 dışkı yapsın. Peçete üzerine geçirmeyin, peçeteyi zemine koyun. Şeklinede bakmamız lazım dışkının

Yasin beyle bir görüşün yeniden bana kalırsa.

Normal değil dışkı. Bundan sebep ölmüş olabilir,koksidiyoz olabilir.
Üzüldüm ölmesine ve de şaşırdım. Ameliyat başarılı geçmişti sonuçta.
Evet ameliyattan sonrasinda da ertesi gun iyiydi, cok iyi baktim kafesini her gun temizledim, sicak tuttum, ilaclarini, vitaminlerini saati saatine verdim hep ilgilendim ama gece bir anda kotulesti. Yasin beye goturecektim ertesi gun ama dayanamadi :(

Geri