İnanır mısınız bilmiyorum ama aynı gün, saat öğlen 3'te de bizim randevumuz vardı. Kuşumda beyaz dışkı problemi vardı, pankreastan şüpheleniyorduk. Bayraklı'daki kuş veterinerine götürdük.
Karaciğerde büyüme ve akciğer enfeksiyonu başlangıcı olduğunu söyledi. Karaciğer pankreası sıkıştırıyormuş, o yüzden organ hasarına yol açmış. (Akciğer enfeksiyonu belirtileri veya solunum problemi yok dememize rağmen vik vik ses çıkarıyordur o diye şeyler söyledi.) Karaciğer büyümesinden dolayı Cleansing Tea, Special ve Maxim Force, SBFR200 ve SFF2 kodlu takviyelerden verdi. Yine sizinki gibi tedavi sürecimiz 1 ay.
Her hafta kuşun resmini ve dışkılarını atın dendi. Açıkçası her yerde veterinerin aynı teşhisi koyduğuna dair yorumlar okuyordum, şimdi sizinkini de okuyunca iyice korkmaya başladım
Sizinle aynı durumdayım ben de, ne yapacağımı bilmiyorum. Çok da param gitti, 7000 TL az para değil. Parasında değilim ama maddi durumum iyi olmadığından başka veterinere de gidemiyorum.
Öz Vet'e götürmeyi düşünüyordum, ayrıca diğer kuşumda da lipom benzeri şişlik var yeni çıktı. Ama dediğim gibi maddi durumum pek iyi değil maalesef. Tedaviye devam mı etsem bilemiyorum. O kadar çok ilaç verdi ki artık her gün belirli bir kısmını veriyorum.
Anlamıyorum 30 gramlık kuş nasıl bu kadar ilacı kaldırsın. Çok vicdan azabı çekiyorum, kendi elimle hayvana eziyet mi ediyorum acaba diye. Sizi çok iyi anlıyorum ama benim size tavsiyem eğer imkanınız varsa bir de Öz Vet'e ya da Hekim Veteriner Kliniği'ne götürün. Benim de burada ilk ve son deneyimimdi.