veteriner hekimden aldım ben. 20 tl ücreti var. herhangi bir reçete falan istemediler.hipradoxi yi herhangi bir eczanede bulabilir miyiz ? reçete vs. gerekti mi alırken
veteriner hekimden aldım ben. 20 tl ücreti var. herhangi bir reçete falan istemediler.hipradoxi yi herhangi bir eczanede bulabilir miyiz ? reçete vs. gerekti mi alırken
haftasonuna kadar aralıksız vercem ilacı bakalım nefesi ve kuyruk atması düzelecek mi.Umarım iyi bir sonuç alırsınız. Tedaviyi uyguladıktan sonra sonucu (olumlu veya olumsuz) buradan paylaşırsanız çok mutlu oluruz.
haftasonuna kadar aralıksız vercem ilacı bakalım nefesi ve kuyruk atması düzelecek mi.Umarım iyi bir sonuç alırsınız. Tedaviyi uyguladıktan sonra sonucu (olumlu veya olumsuz) buradan paylaşırsanız çok mutlu oluruz.
Merhaba, kuşumun durumunda bir düzelme malesef yok. Evimizde klima bulunmuyor. Kafesi kaloriferin yakınında duruyor.Tekrardan merhaba @Sule, daha önceden bahsetmiş olduğumuz rahatsızlıkları odayı ısıttığımız araç tetiklemiş olabilir mi? Biz klima kullanıyoruz, tabii kuşun kafesi hava akımına maruz kalmayacak bir köşede duruyor. Siz de kuşunuzun bulunduğu odada klima mı kullanıyorsunuz?
Bu arada kuşunuza herhangi bir tedavi uyguluyor musunuz? Kuşunuz ne durumda, bilgi verir misiniz? Bizim kuş hala o sesleri çıkarmaya devam ediyor.
Ben kuşlardaki rahatsızlığın -araştırdığım kadarıyla- bronşit olabileceğini düşünüyorum. Bu rahatsızlığı tamamen yenmiş tecrübeli forum üyeleri attığımız ses kayıtlarını ve videoyu dinleyerek bize yardımcı olabilir mi?
Merhaba, kuşumun durumunda bir düzelme malesef yok. Evimizde klima bulunmuyor. Kafesi kaloriferin yakınında duruyor.
Sanki hayvan burnundan nefes alamıyor ağzını hafif açıyor bazen. Elime geldiğinde de ayakları genelde soğuk oluyor. Önceden bu kadar soğuk olmazdı.
Bugün veterinere gidip o ilaçlardan istemeyi düşünüyorum bir şansimi deneyim verirler belki.
Usta arkadaşlar daha iyi cevap verecektir ama bi yerde okumuştum kaloriferin önüne kuşlarınızı koymayın demişlerdi. Kaloriferi biz sıcak gibi düşünüyoruz ancak hava akımı oluyormuş yakın mesafede bu durumda kuşları etkiliyormuş. Oda sıcaklığı kuşlar için yeterli olacaktır zaten.Merhaba, kuşumun durumunda bir düzelme malesef yok. Evimizde klima bulunmuyor. Kafesi kaloriferin yakınında duruyor.
Sanki hayvan burnundan nefes alamıyor ağzını hafif açıyor bazen. Elime geldiğinde de ayakları genelde soğuk oluyor. Önceden bu kadar soğuk olmazdı.
Bugün veterinere gidip o ilaçlardan istemeyi düşünüyorum bir şansimi deneyim verirler belki.
kuşu kaloriferin yanına koymayın arada mesafe olsun.eğer üşüdüğünü düşünüyorsanız kafesin etrafına birşey örtün fakat kafesin önü açık kalsın.Merhaba, kuşumun durumunda bir düzelme malesef yok. Evimizde klima bulunmuyor. Kafesi kaloriferin yakınında duruyor.
kuşu kaloriferin yanına koymayın arada mesafe olsun.eğer üşüdüğünü düşünüyorsanız kafesin etrafına birşey örtün fakat kafesin önü açık kalsın.
Bugün petshopa ilaç sormaya gittim, kendi kuslarina verdikleri Baytril %2.5 ilacı verdiler şırınga içine çekip. Yarim suluga 3 damla damlatin her gün değiştirin dediler. Bugunden itibaren ilaca başlayacağım. Gelişmeleri yazarım.
Kuşumun kafesi kaloriferin tam dibinde degil yani arada mesafe var.
Bugün petshopa ilaç sormaya gittim, kendi kuslarina verdikleri Baytril %2.5 ilacı verdiler şırınga içine çekip. Yarim suluga 3 damla damlatin her gün değiştirin dediler. Bugunden itibaren ilaca başlayacağım. Gelişmeleri yazarım.
ben tedavinin 6.günündeyim bitince bir güncelleme yapacağım.şuan için tam olarak iyileşmedi ama eskisine göre çok azaldı.
Siz bu tedaviyi uyguluyordunuz sanırım fayda gördünüz mü ? belki bu ufaklığa bir faydası olur yada alternatif videolarıda var bu yayıncının.
İşten anlayan biri gibi doğrusu
Bahsi geçen ilacı kullandınız mı? Kuşunuzun son durumunu öğrenebilir miyiz?