PofuduğunBabası
Meraklı Üye
Kuşum sırtını demirinde kaşıyor neden?? Bir sorunu yok bitden şüphelenmiyorum

benim de kafasını kaşıyor rahatlıyorlar. konuma bakar mısınızKuşum sırtını demirinde kaşıyor neden?? Bir sorunu yok bitden şüphelenmiyorum
![]()
bana da yardım eder misiniz @Hayvansever03 erkeği dişinin yanına koyuyor bayağı kur yapıyor kusmaya çalışıyor dişi ağzını açmıyor erkek sinirlenip kovalıyor dişi bağırıyor. ne yapmalıyım erkek 1 yaşında kızgın dişi 4 aylık ilk tüyündeKafes kapısı kapalıyken mi yapıyor? Kafesten çıkmak istiyor olabilir mi?
Dişiyi çok küçük almışsın. 4 aylık bir dişi üretmeye hazır değildir kesinliklebana da yardım eder misiniz @Hayvansever03 erkeği dişinin yanına koyuyor bayağı kur yapıyor kusmaya çalışıyor dişi ağzını açmıyor erkek sinirlenip kovalıyor dişi bağırıyor. ne yapmalıyım erkek 1 yaşında kızgın dişi 4 aylık ilk tüyünde
Dişiyi çok küçük almışsın. 4 aylık bir dişi üretmeye hazır değildir kesinlikle
Arada oluyorsa problem yok ama sürekli kavga hali varsa kafesleri bir müddet ayırabilirsiniz.bana da yardım eder misiniz @Hayvansever03 erkeği dişinin yanına koyuyor bayağı kur yapıyor kusmaya çalışıyor dişi ağzını açmıyor erkek sinirlenip kovalıyor dişi bağırıyor. ne yapmalıyım erkek 1 yaşında kızgın dişi 4 aylık ilk tüyünde
dişi bennden korkup erkeğin yanına giderse erkek dövüyor ben olmadığımda kavga yokArada oluyorsa problem yok ama sürekli kavga hali varsa kafesleri bir müddet ayırabilirsiniz.