evet.sağlığı açısındandaDişi bir muhabbet kuşum var ve eş istiyor fakat ben sorun yaşarlar diye endişelenmemden dolayı eş almaktan çekiniyorum sizce eş almak zorunlu mu ?
Almayı düşünüyorum zaten ama ne zaman eş almak istesek ya bulamıyoruz ya da bulunca bi sorun çıkıyo alamıyoruz. Belki de hayırlısı almamaktır diye düşünmüştüm ama galiba alacağım.evet.sağlığı açısındanda
Bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi karantina sürecinden dolayı birçok kişi kuş sahiplendi ve beslemek amacıyla genellikle erkek kuş alındığı için erkek kuş bulamıyoruzKuşun doğası ve sağlığı için almanız en iyi seçenek olur
Şuna eminim çoğu alan kişiler karantina bitince veya kuştan sıkılınca ya iade edicekleer ya da kuşu sokağa salıcaklar. Tanıdık bir üreticiden almak en iyisi yoksa son çare petshop tan almak o zaman alana kadar kuşa havuç tarçın gibi kızıştırıcılar vermryin kabak vere bilirsiniz kızıştırıcılığını azaltırBende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi karantina sürecinden dolayı birçok kişi kuş sahiplendi ve beslemek amacıyla genellikle erkek kuş alındığı için erkek kuş bulamıyoruz
Biliyorum, tekrar çok sağolunSıcak koyma bak yazmayı unuttum onu aman diyim