zeysal
Yeni Üye
2 damla oilmix ve mercimek kadar entrobacı 25 ml suya mı eklemeliyim yoksa yarısına mı?25 ml su yeterli olur tek kuşunuz varsa.
25 ml suya 5 damla ekleyin carni speedten.
2 damla oilmix ve mercimek kadar entrobacı 25 ml suya mı eklemeliyim yoksa yarısına mı?25 ml su yeterli olur tek kuşunuz varsa.
Karadenizpet sitesinde oilmix s için 100 ml suya 0,15 ml eklenir demiş yani 0,15 ml 3 damla yapar. Büyük suluğunuz varsa onun yarısından birazcık daha fazla su koyup içine 2 damla oilmix den ekleyin.2 damla oilmix ve mercimek kadar entrobacı 25 ml suya mı eklemeliyim yoksa yarısına mı?
O rutin doz hocam ilk sıralar doz biraz fazla olmalı25 ml su yeterli olur tek kuşunuz varsa.
kuş halsizleşti, kontrol ettim yumurta yapiyormus. az önce kontrol sonrasi kafesine ucarken içindeki yumurta kırılmış hemen alabildiğim kadar butun sivilari ve parcalari aldim. Abi deliricem nolur yardim edin ne yapmam gerekiyor, ilaçlar ağır geldiği için mi halsizleşti. Yumurtanın parcalarini aldim. Aglicam artik. okula gitmem gerekiyor bırakıp gidemiyorum şuanKaradenizpet sitesinde oilmix s için 100 ml suya 0,15 ml eklenir demiş yani 0,15 ml 3 damla yapar. Büyük suluğunuz varsa onun yarısından birazcık daha fazla su koyup içine 2 damla oilmix den ekleyin.
Entrobacı ise 25 ml suya pirinç tanesi kadar ekleyebilirsin sorun olmaz![]()
kuş halsizleşti, kontrol ettim yumurta yapiyormus. az önce kontrol sonrasi kafesine ucarken içindeki yumurta kırılmış hemen alabildiğim kadar butun sivilari ve parcalari aldim. Abi deliricem nolur yardim edin ne yapmam gerekiyor, ilaçlar ağır geldiği için mi halsizleşti. Yumurtanın parcalarini aldim. Aglicam artik. okula gitmem gerekiyor bırakıp gidemiyorum şuan
Yumurta yapım sürecindeydi ve ondan önce yumurtlamisti. 3 kere falan yumurtladi, fazla yumurtluyo, kizistirici yiyecekler vermiyorum bilerek ama önüne geçemiyoruz. Parça tam olarak çıktı zaten, popo dışarı cikmadi.En başında yumurta ihtimalini düşünüp sormuştum size bakın diye,belki de kuşta zaten yumurta vardı ama kolayca yapamadığı için gecikti ve sıkışmadan dolayı da kırıldı..
Yumurta kabuklarının hepsini çıkarabildiysen güzel. Popoda kanama akıntı yoksa sorun yok. Poponun iç kısmı dışarı çıkmış ise temiz bir kulak çubuğunu zeytinyağına batır ve poponun içine geri ittir deriyi.
Vitaminli probiyotikli sudan hazırlayıp birkaç yudum içir. Dinlensin. Yumurtlama sonrası halsizlik yaşanabilir.. çünkü güç kaybederler. Hele ki sıkışma olan kuşlar için durum daha kötü.
Yumurta yapım sürecindeydi ve ondan önce yumurtlamisti. 3 kere falan yumurtladi, fazla yumurtluyo, kizistirici yiyecekler vermiyorum bilerek ama önüne geçemiyoruz. Parça tam olarak çıktı zaten, popo dışarı cikmadi.
abi yine soruyla geldim ama şuan enerjisi iyi ama dışkısında yem var, kumu varİyi güzel haber yumurtanın çıkması. Yumurtayı çıkaracağı için dünden halsizlik başlamıştır diye düşünüyorum. Birkaç saate kendine gelir diye umuyorum![]()
abi yine soruyla geldim ama şuan enerjisi iyi ama dışkısında yem var, kumu var
![]()
New item by balik
photos.app.goo.gl
https://photos.app.goo.gl/WvnT5UMS7kTqVYms5Kuşun görüntüsünü paylaşır mısın ve dışkılarının fotoğrafını?
https://photos.app.goo.gl/WvnT5UMS7kTqVYms5
sağda bulunan dışkılar daha yeni fakat solda bulunanı ben eve gelmeden önce yapmış, yem miktarı çok
![]()
New video by balik
photos.app.goo.gl
gaga gicirdatmalar, parmagimla oynamalar bile basladi, umarim iyi olucazKuş enerjik maşaallah. Dışkısı normal değil ama. Birkaç gün art arda probiyotik takviyesi verin ve gözlemleyin. Bu arada kuşta öğürme kusma falan var mı?
gaga gicirdatmalar, parmagimla oynamalar bile basladi, umarim iyi olucaz. oilmix entrobac carnispeed 3lüsü yerine entrobac veriyorum o zaman sadece. öğürme, kusma yok ama yem yedikten sonra ağzını açıp kapatıyo, su içince geçiyor.