KUŞUM KAFES ZEMİNİNDE

zeysal

Yeni Üye
merhabalar kuşum sürekli kafes zeminine inip kağıtları kemiriyor, kontrol ettim dışkısında bir sorun yok, enerjisinde herhangi bir kayıp yok isiriyor, yemek yiyor. Yağlanma olduğunu düşünüyorum, arastirdigimda 50 gramdan sonra obezite başladığını bulmuştum(54 gram şuan). Yaşadığım ilde bakabilecek veteriner yok (Kocaeli'de yaşıyorum eğer biliyorsanız söylerseniz sevinirim). Sürekli zemine inip orda uyuyor, gerçekten endişeleniyorum. Yaşı 4, dişi. Yaklaşık 3 gündür bu şekilde. Ve zeminde sürekli aynı yere gidiyor. Gittiği yere yumuşak kumas koydum ustune gitmek yerine yaninda uyuyor. Yardim edin nolur.

https://photos.app.goo.gl/rj1WstvK6J37JrMv7 (tüneğe koyduktan sonra yine aşağı indi)

Yumurta olabilir.Poposunu kontrol edin sert şişlik var mı?Kanat kuyruk düşük mü yani aşağıya doğru inik mi foto atın veya video.Dışkıları nasıl büyük mü?

Video paylaşın. Streamable com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.Poposunu kontrol ettiniz mi?

Kuş şişman.45 gr lere düşmesi gerek.
Soruma cevap vermediniz bu arada?

Kuş şişman.45 gr lere düşmesi gerek.
Soruma cevap vermediniz bu arada?
nasil zayiflatabilirim? arastirmistim oncesinde biraz, sadece ak dari verin suyuna 2 3 damla limon damlatin diyorlardı, suyuna limon koydum ak darıyi yarın alacağım. popsunu kontrol ettim yumurta yok, zaten onceki aksam yumurtlamisti. Eşi yok

nasil zayiflatabilirim? arastirmistim oncesinde biraz, sadece ak dari verin suyuna 2 3 damla limon damlatin diyorlardı, suyuna limon koydum ak darıyi yarın alacağım. popsunu kontrol ettim yumurta yok, zaten onceki aksam yumurtlamisti. Eşi yok
Her gün düzenli olarak uçması hareket etmesi gerek,parmak egzersizi yaptırın,yeşillik sebze verin marul roka falan.
Keten tohumu verin. Dal darı asla vermeyin.
Suyuna limon katmayın,probiyotik kullanın.
L-Carnitin alın. Röhnfried markasının var isterseniz ondan alabilirsiniz bölünmüş olarak.
Egzersiz ve katı diyet uygulanması gerek.

Hocam kuvvetle muhtemel yumurtlayacak ve bu kiloyla tehlikeli. Hemen egzersizlere başlayın ve oilmix-s alıp haftada 2-3 kez verin. Yarım suluğa 3 damla kadar. Hocamın dediklerini de yapın.

Her gün düzenli olarak uçması hareket etmesi gerek,parmak egzersizi yaptırın,yeşillik sebze verin marul roka falan.
Keten tohumu verin. Dal darı asla vermeyin.
Suyuna limon katmayın,probiyotik kullanın.
L-Carnitin alın. Röhnfried markasının var isterseniz ondan alabilirsiniz bölünmüş olarak.
Egzersiz ve katı diyet uygulanması gerek.
bu üçü uygun mudur acaba?

Uygundur ama probiyotik için sadece enterobac yeterli değildir. Prozim'in enzim ve prebiyotik içeriği çok iyidir 👍 iki probiyotiği harmanlayarak veya dönüşümlü kullanabilirsiniz. ( mamaist sitesinde bölünmüş prozim vardı sanırım ) vitabol alacaksanız 👍 aksi halde gerwit alın. Prozim tek başına da yeterlidir. Ama yinede çeşitlilik olsun diye enterobac da alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uygundur ama probiyotik için sadece enterobac yeterli değildir. Prozim'in enzim ve prebiyotik içeriği çok iyidir 👍 iki probiyotiği harmanlayarak veya dönüşümlü kullanabilirsiniz. ( mamaist sitesinde bölünmüş prozim vardı sanırım ) vitabol alacaksanız 👍 aksi halde gerwit alın. Prozim tek başına da yeterlidir. Ama yinede çeşitlilik olsun diye enterobac da alabilirsiniz.
teşekkürler

abi elime anca para geçti, bu 3 ürünü alıyorum miktarları yeterli midir? azaltmam ya da artırmam gereken var mı? Kuşumu 4 gündür hergün uçuruyorum 51-52 grama indi fakat şuan yine kızgınlık yumurtası yaptığı için 54 oldu

entrobac olanı 20 gram ile değiştirdim

abi elime anca para geçti, bu 3 ürünü alıyorum miktarları yeterli midir? azaltmam ya da artırmam gereken var mı? Kuşumu 4 gündür hergün uçuruyorum 51-52 grama indi fakat şuan yine kızgınlık yumurtası yaptığı için 54 oldu

entrobac olanı 20 gram ile değiştirdim

Carni speed 50 ml alma fazla gelir. 30 ml falan al.
Oil mix 10 ml falan al ondan da.
Entrobac 10 veya 20 gram alabilirsin.

çok teşekkürler en başından beri çok yardımcı oldunuz 🙏🏻🙏🏻

Rica ederim. Ürünler elinize ulaşınca haber verin size nasıl kullanacağınızı ve haftada ne kadar kullanılacağını yazalım.

Bu arada kuşta gelişme var mı? Kilo aynı mı?

Rica ederim. Ürünler elinize ulaşınca haber verin size nasıl kullanacağınızı ve haftada ne kadar kullanılacağını yazalım.

Bu arada kuşta gelişme var mı? Kilo aynı mı?
dediğim gibi düzenli uçurdum 4 gün, 51-52 grama kadar indi. Dün kızgınlık yumurtası yaptığını farkettim az önce kontrol ettiğimde tekrar 54 olmuştu. Sürekli ilgilenmeye daha çok özen gösteriyorum, biraz durgun.

Geri